“Birlikte karar vereceğiz, sorunları beraber çözeceğiz”

“Birlikte karar vereceğiz, sorunları beraber çözeceğiz”

1.03.2019 12:55:54

Ekibi ile birlikte Çeltik'te esnaf ziyaretleri ve kahve toplantısı yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, şeffaf ve halkla birlikte yönetim iddiasına destek istedi.

31 Mart yerel seçim yarışına en erken start veren Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, merkez ziyaretlerinin ardından köyleri dolaşarak destek arayışını sürdürüyor.

YILMAZ: KÖYLERİN KADERİNE TERK EDİLMİŞLİKLERİNE SON VERECEĞİZ
Çeltik'te esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla istişarelerinin ardından kahvede Silivri projeleri ve yerel yönetim hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan Yılmaz, eşit hizmet dağılımı hususuna vurguda bulundu. Silivri köylerinin kaderine terk edilmişliğine son vereceklerini ifade ederken köy konaklarındaki ücretsiz kreş imkanı, kurslar, düğün ve özel gün toplantı yeri, yöresel ürün satış noktaları, gençlere yakışan ve ihtiyaç duydukları spor sahalarını temel hizmet olarak benimsediklerini yeniledi.

“KÖYLER ÜRETİMLE YENİDEN CANLANACAK”
Silivri köylerinde çiftçilik ve hayvancılığı yeniden canlandırmak ve geliştirmek üzere yerel yönetimin yakın takipte olacağı konular hakkında paylaşımda bulunan Yılmaz, “Üretimle köylerimizi yeni canlılıklarına kavuşturacağız. Sözde değil merkezde olan tüm hizmet ve olanakları gerçek anlamda Silivri'nin her bölgesine eşit şekilde dağıtacağız” dedi.

“KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK OLACAK”
Halkın içinde ve şeffaf yönetim iddiasını burada da tekrarlayan Yılmaz, “Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak. Sadece başkan olarak benim değil, tüm belediye birimlerinde bu sağlanacak. Kapalı kapılar arkasında yapılacak hiçbir işimiz olmayacak. Birlikte karar verecek, sorunları beraber çözeceğiz” diyerek Çeltikli'lerden oy desteği istedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP