“Beraber başardık; Volkan Bey’e ve Silivri Belediyesine teşekkür ediyorum”

“Beraber başardık; Volkan Bey’e ve Silivri Belediyesine teşekkür ediyorum”

25.08.2022 11:40:53

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ‘150 Günde 150 Proje' maratonu kapsamında, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi'nin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Volkan Yılmaz'la iş birliğimiz Silivri'ye 245 bin m2 yeşil alan kazandırdı. İş birliği olmasaydı tökezlerdi, eksik kalırdı, yapılamazdı, gecikirdi. Olmadı. Beraber başardık. Ne mutlu bize. Volkan beye ve Silivri Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.1661339342_24082022_S__L__VR___YA__AM_VAD__S__NE_KAVU__TU__1_

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a kazandırdığı Yaşam Vadilerine yenisini eklemek için Silivri'deydi. Boğluca Deresi'nin kronikleşmiş taşkın sorunu sona erdiren; zengin sosyal donatılarıyla bir Yaşam Vadisine dönüştüğü projenin açılışını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'la birlikte yapan İmamoğlu, projenin iki belediyenin iş birliğiyle hayata geçtiğini söyledi.1661339342_24082022_S__L__VR___YA__AM_VAD__S__NE_KAVU__TU__6_
İMAMOĞLU: BİZİM İÇİN
HİZMETİN PARTİSİ, SİYASETİ AYRIMCILIĞI OLMAZ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında şu ifadelerine yer verdi: “Bugün Silivri'deyiz. Dün Şile'deydik, yani bir uçtan bir uca. İstanbul'un her ilçesine hizmet etmekte kararlıyız. Bizim için hizmetin partisi, siyaseti ayrımcılığı olmaz. Her yere eşit hizmeti götürmekten büyük onur duyarız. Zira partizanlığın ve kayırmacılığın, milletimize olan zararı ve onlara verdiği huzursuzluğu hepimiz yaşarız. Bunun o partisi bu partisi olmaz. İnanın bunu attığımız zaman çok daha keyifli ve güzel günlere kavuşuruz. Ailemin yaşadığı Selimpaşa'ya gelip giderken, Selimpaşa'dan Silivri'ye gelirken yol niye bir anda biter arkadan dolaşırız diye 1997'den beri soran bir vatandaş olarak, düzeltmenin keyfini ve gururunu yaşayacağım. Benim güzel hemşerilerim artık düz bir yolla İstanbul'a gidip gelebilecek.
“SİLİVRİ BELEDİYESİ, CUMHUR İTTİFAKI İÇERİSİNDE BİZE KREŞ YERİ TAHSİSİ YAPAN TEK BELEDİYE OLDU”
Silivri Belediyesi, Cumhur İttifakı içerisinde bize kreş yeri tahsisi yapan tek belediye oldu. Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa. Bu iş birliğinden biz kaçmıyoruz. Bu güzel bir şey.
“VOLKAN BEY HİZMET EDERKEN BAŞKA, BİZ HİZMET EDERKEN BAŞKA SİLİVRİ Mİ VAR?”
Başkanımız da söyledi, buralarda iş birliği yapacağız. Birbirimize teşekkür edeceğiz. Birbirine olan güzel yaklaşımla, birbirine “Başkanım verin biz yapalım”, buyurun yapın kardeşim. Sonraki adımlarını da biz yapıyoruz. Başkanımızın yapamadığı, geç kaldığı, yapamadığı yerleri biz yine yapmaya veya destek vermeye hazırız. Volkan bey Silivri'de hizmet ederken başka Silivrililer var da, biz hizmet ederken başka Silivrililer mi var? Aynı Silivrililere hizmet ediyoruz. Buradaki nüfusundan ne bir eksik, ne bir fazla.
“ÖZCAN BEY'İN YAŞADIĞI
SIKINTILARI VOLKAN BEY'E ÇEKTİRMEM”
Ben İlçe Belediye Bakanlığı yaptım. Benim yaşadığım sıkıntıları Volkan beye çektirmem. Özcan Işıklar'ın yaşadığı sıkıntıları, Volkan beye çektirmem. Bakışımız bu. Dolayısıyla bu anlayış ülkemize yayılmalı.
“VOLKAN BEYDEN DAHA GÜZEL TEŞEKKÜR EDERİM”
Keşke Cumhurbaşkanımıza ben de bu kürsüden teşekkür edebilsem. Bu ülkenin seçtiği Cumhurbaşkanına buradan teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bakanına teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bana bunu yaşatmıyorlar. Keşke yaşatsalar. Benim teşekkürüm de güzeldir. Volkan beyden daha güzel teşekkür ederim. Teşekkürde daha iyi teşekkür ederim ama yaşatmıyorlar. Yapacak bir şey yok.
“BERABER BAŞARDIK; VOLKAN BEYE VE SİLİVRİ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Volkan Yılmaz'la iş birliğimiz 245 bin m2 yeşil alan kazandırdı. İş birliği olmasaydı tökezlerdi, eksik kalırdı, yapılamazdı, gecikirdi. Olmadı. Beraber başardık. Ne mutlu bize. Volkan beye ve Silivri Belediyesine teşekkür ediyorum.
“MİLLETİMİZİN NORMALLEŞMESİ LAZIM”
Allah'ın izniyle bunların hepsini aşacağız. Çok güzel işleri başaracağız. Milletimizin normalleşmesi lazım. Bunu en çok bu ülkenin çocukları istiyor.
“SİLİVRİ BELEDİYESİ İLE İBB İŞ BİRLİĞİNİN BÖYLE GÜZEL BİR NETİCE VERMESİNDEN ÖTÜRÜ DE ÇOK MUTLUYUM”
Bugün bu güzel açılışta olmaktan, Silivri'nin kıymetli hemşerilerimle bir arada olmaktan çok mutluyum. Tekrar Silivri Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğinin böyle güzel bir netice vermesinden ötürü de çok mutluyum.
“KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAMIZDA ÇALIŞIYORUZ”
Daha önce burada yasaklı hale dönüşmüş olan imara açılan ve kentsel dönüşüm fırsatı yakalayan bu alandaki iş birliğimiz gibi burada da çalışmalarımız sürüyor. İlçe Başkanlarımız da çok yoğun bir çaba içerisinde. Beni her gün arıyorlar. Farkındayım, buradaki dönüşümün, sıkıntılı konutların dönüşmesi noktasındaki gayretiniz ve isteğinizin farkındayım. Buna da masamızda çalışıyoruz. Umut ediyoruz ki en hızlı şekliyle bu konuda dönüş yaparız. Deprem ve dönüşüm en önemli meselelerimiz. Çalışacağız. Endişeniz olmasın. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP