Belediyeden asker ailelerine yardım

Belediyeden asker ailelerine yardım

24.05.2019 15:00:59

Silivri Belediye Encümeni, 2 Mayıs 2019 tarihinde Volkan Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirdiği haftalık olağan oturumunda asker ailesi yardım taleplerini değerlendirdi.

02.05.2019 tarihinden itibaren ödemelerin yapılacağı asker ailesi yardım taleplerini değerlendiren Silivri Belediye Encümeni, 5 kişiye asker ailesi yardımı gerçekleştirilmesini kararlaştırdı.
İşte değerlendirilen talepler ve alınan kararlar:
AYŞE B.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Çanta Balaban Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Ayşe B.'nın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 02/05/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

SERVER Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Server Ç.'un hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 02/05/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

YETER Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Yeter Ç.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 02/05/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

BİNGÖL A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Alibey Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Bingöl A.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 02/05/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

GAZAL V.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Gümüşyaka Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Gazal V.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 02/05/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kendimize dair...
Sonraki » Telmelilerden iftar daveti

YORUM YAP