Belediye Encümeninden 29 kapatma cezası (devam haber)

Belediye Encümeninden 29 kapatma cezası (devam haber)

24.12.2015 10:44:23

Ruhsat denetimlerine verilen ağırlık neticesinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiğini tespit edilen işletmeler hakkında kapatma kararları alındı.
Hakkında kapatma kararı alınan işyerleri şöyle:

YAĞCI'YA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Balaban Mahallesi, Büyük Önder Atatürk Caddesi, No:60 A adresinde faaliyet gösteren ve Salih YAĞCI tarafından işletilen İletişim ve Aracılık Hizmetleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

KURT'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, İzzet Gürçay Caddesi, No:5 A adresinde faaliyet gösteren ve Adem KURT tarafından işletilen Emlak İşleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

EREN'E KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Sancaktepe Mahallesi, Hüsnü Albayrak Caddesi, No:52 adresinde faaliyet gösteren ve Reyhan MACARTAY EREN tarafından işletilen Ayakkabıcı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

KARAKAŞ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Balaban Mahallesi, Kaktüs Sokak, No:1 C adresinde faaliyet gösteren ve Ömer KARAKAŞ tarafından işletilen Çanta İmalatı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

SAVAŞ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Yardım Sokak, No:1D adresinde faaliyet gösteren ve İlhan SAVAŞ tarafından işletilen Reklam Tabela Grafik Ofisi faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

BERBEROĞLU'NA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, No:54B adresinde faaliyet gösteren ve Kerem BERBEROĞLU tarafından işletilen Bilişim ve Güvenlik Sistemleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

H.MERKEZİ

YORUM YAP