Bayan eğitimcilerimizin Kadınlar Günü unutulmadı

Bayan eğitimcilerimizin Kadınlar Günü unutulmadı

12.03.2016 11:53:09

Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanan uluslararası bir gün olan, insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü ilçemiz eğitim kurumları da kaydetti.
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Şen, çikolata ikramında bulunarak müdürlükteki bayan personelinin gününü kutladı, bayanların toplumdaki önemli yerini hatırlattı, bundan sonraki yaşamlarında ve çalışma hayatlarında sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diledi.
Mimarsinan İlkokulu idarecileri de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde bayan öğretmenlerini unutmadı. Hazırladıkları pastalarla günlerini kutladılar, emeklerine teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarı, yaşamlarında mutluluklar dilediler.
Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel, her zamanki nezaketini yine bu önemli günde de gösterdi. Öngel, bayan öğretmen ve çalışanlarına gül dağıttı. Ardından okul logolu ve “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” yazılı pasta kesildi. Öngel, “Tüm bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü naçizane kutlamaya çalıştık. Onların yüzlerinde ve gönüllerinde küçük de olsa bir mutluluk oluşturabildiysek ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Fidan Dikme Şenliği, velilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini de unutmayan Anaokulu Müdürü Nesrin Cambazoğlu, öğretmenlerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü de tebrik ederek, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir gelecek diledi.
Nurullah Baldöktü İlkokulu bayan öğretmenleri, bu özel günde çiçek ve hediyeler aldılar. Birlik ve beraberlik içinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Günün anısına birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.
75. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Osman Akgül de Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde gül dağıtarak bayan öğretmenlerinin gününü güzel dilekler eşliğinde tebrik etmeyi ihmal etmedi. Öğretmenler, bu nazik jesti için müdürüne teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP