Başbakan’dan teşekkür mektubu

Başbakan’dan teşekkür mektubu

20.09.2016 09:33:18

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazi ailelerine yardımda bulunan Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrenci ve velilerine teşekkür mektubu gönderdi. 

Bilindiği gibi Başbakanlık tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazi aileleri için yardım kampanyası başlatıldı. İlçemiz Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu da Mustafa Elibol'un müdürlüğünde kampanyaya duyarsız kalmadı. Okul öğrencilerinden Şeyma Betül Baytekin, Seval Uran, Eylül Gürkan, Zeren Dilşen ve Sedef Uran'ın önderliğinde bir kermes düzenlendi. Kermese okul öğrencileri ve veliler de katkılarını esirgemedi. El birliği ile toplanan destek sonucunda Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu adına yardımların toplandığı Halk Bank'taki hesaba 210 TL yatırıldı.


ELİBOL: BAŞBAKANIMIZ  BİZİ ONURLANDIRDI
Bunun üzerine Başbakan Binali Yıldırım, okula teşekkür mektubu gönderdi. Mektubu sosyal medya üzerinden okulun sayfasında paylaşan Okul Müdürü Mustafa Elibol, “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın mektubu bizleri onurlandırdı. Kampanyamıza destek veren öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

YILDIRIM: ÜLKEM VE MİLLETİM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM
Başbakan Binali Yıldırım imzalı el yazısıyla yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı: “15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimiz unutulmaz bir demokrasi destanı yazdı.
Bu asil direnişte şehadet şerbetini içen ve gazilik mertebesine erişen asker, polis ve sivil vatandaşlarımız oldu. Başbakanlık olarak kadirşinas milletimizin beklentileri doğrultusunda 241 şehidimiz ve 2194 gazimizin aileleri için bir destek kampanyası düzenledi. Bu büyük dayanışmaya verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımızın milli iradeyi canı pahasına koruma yönünde gösterdiği irade ve fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir. Sizlere ülkem ve milletim adına teşekkür ederim. Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah (c.c) birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Allah'a emanet olun.09.09.2016 Binali Yıldırım Başbakan”


Renginar SALİ

YORUM YAP