Barlas: Biz hizmet diyoruz

Barlas: Biz hizmet diyoruz

20.03.2024 11:31:56

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı 2. Dönem Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın Seymen'deki halk toplantısına katılan AK Parti İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi, aynı zamanda AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sami Barlas,
“Bizlere inanın. Biz hep yanınızdayız. Yanınızda olmayanlar geldiği zaman onlara hesabını sorun. Sizleri çok seviyoruz. Hizmet mi ideoloji mi diyorsanız biz hizmet diyoruz, Cumhur İttifakı diyoruz ve çok değerli desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas, Başkan Volkan Yılmaz'ın Seymen halk buluşmasına katılarak önemli mesaj verdi. İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Barlas, “Hizmet mi, ideoloji mi diyorsanız biz hizmet diyoruz, Cumhur İttifakı diyoruz ve çok değerli desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“HİZMETLER NOKTASINDA MÜTEVAZI”
Seymenlilere hitap eden Barlas, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Belediye Başkanımız, Başkan Adayımız hizmetler noktasında mütevazı davrandı. Her şeyi detaylandırmadı.
Bu sıcak su, jeotermal suyla alakalı bir tarım bakanı programında hep beraberdik. Tarım Bakanımız jeotermal seraların yapılacağı, köylüye daha fazla nasıl fayda sağlarız noktasında yanındaki danışmanlarına talimat verip suyla ilgili gelip incelemeye ve çalışmanın yapılması istedi.
Biz sizin köyünüzü çok seviyoruz inanın ki şu girişimizdeki köprümüz yıkılmak üzereydi. İBB AK Parti'deyken bir günde ekipleri buraya gönderip köprüyü yaptırdık. Biraz fazla büyük yaptırmışız. Jandarma çevirme yapıyor, bazen kulaklarımı çınlatıyorsunuz biliyoruz ama kusura bakmayın. Mezarlığın etrafındaki tel örgüler, köydeki tretuvarınıza, asfaltınıza alt yapınıza, yağmur suyu kanalınıza varana kadar geçmiş dönem bu hizmetleri getirdik. Ondan sonra da Volkan Başkanımızla beraber hizmet etmeye devam ettik ve devam ediyoruz.
“BÜYÜKŞEHİRDE MURAT KURUM KAZANDIĞI TAKDİRDE GARANTİLİ ÇİÇEK ALIMI TEKRAR DEVREYE GİRECEK”
Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum da yine eskisi gibi garanti çiçek alımı noktasında Silivri'de Belediye Başkanımızla yapmış olduğu toplantıda söz verdi. Büyükşehirde Murat Kurum kazandığı takdirde garantili çiçek alımı tekrar devreye girecek. Seymen Köyü'nü Başkanımızın dediği gibi hakikaten çok önemsiyor ve her zaman burada sizlerle oluyoruz. Ben çiftçilere yaptığı hizmetleri mütevazi bir şekilde anlattığını biliyorum. Daha fazlası yapılıyor. İnanın ki büyük şehirde yapılan mücadeleye birebir şahit olan biriyim çünkü beraber o mücadeleyi yaptık. Hatta sizin kooperatifinizin desteklerini alabilmesi için büyükşehirde ciddi bir çaba gösterdik.
“HİZMET Mİ İDEOLOJİ Mİ DİYORSANIZ BİZ HİZMET DİYORUZ”
Yani bize güvenin, bizlere inanın. Biz hep yanınızdayız. Yanınızda olmayanlar geldiği zaman Başkanımın dediği gibi onlara hesabını sorun. Sizleri çok seviyoruz. Hizmet mi ideoloji mi diyorsanız biz hizmet diyoruz, Cumhur İttifakı diyoruz ve çok değerli desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Sevginar Sali

YORUM YAP