Baldöktü söz verdiği düzenlemeyi tamamlamak için yoğun mesaide

Baldöktü söz verdiği düzenlemeyi tamamlamak için yoğun mesaide

5.07.2021 13:33:25

Nurullah Baldöktü, adını taşıyan okula söz verdiği düzenlemeyi tamamlamak için yoğun bir mesai ile çalışma içerisinde ve takipte.

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, adını taşıyan ilkokula söz verdiği bahçe düzenlemesini bayrama kadar tamamlayarak teslim etmek için çalışmaları yakın takipte.
Öğretmenler için yaptırdığı arka bahçe düzenlemesinden sonra öğrenci velilerinin de çocuklarla sağlıklı ve güzel bir ortamda okul içinde zaman geçirmeleri için kolları sıvayan eğitim gönüllüsü yeşil ve çevre tutkusunu, adını taşıyan okulun her bir bölümünü dolu dolu yansıtıyor. Rengarenk çiçekler, çeşit çeşit bitki ve ağaçların yanı sıra öğrencilerin dalından meyve yeşermesi için Baldöktü son düzenleme kapsamında okul bahçesine buna uygun dikim yaptırdı, hatta bir bölümünü toprakla bizzat buluşturmaya gayret etti.
Eğitimin önemi kadar çocuklar için sağlıklı fiziksel şartlarda bu imkana ulaşmanın da şart olduğuna işaret eden Baldöktü, çevre bilinci ve doğa dostu bir nesil yetiştirme konusunda aileler ve öğretmenlere düşen sorumlulukları hatırlattı. Yeni okul içi bahçe düzenlemesinde doğal doku kadar süs havuzları ile estetik ayrıntılar da gözden kaçırılmadı.

BALDÖKTÜ: ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Nurullah Baldöktü, “Çocukların mutluluğu ve sağlıklı bir eğitim imkanına kavuşması her birimizin temel ve ortak sorumluluğu olmalı. Okul ziyaretlerimde gözlemlediğim anneleri ile okul dışında kaldırımda buluşmaları hoşuma gitmediği için böyle bir düzenleme yapalım istedim. Çok da güzel oluyor, faydalı ve anne ile çocuklar için kullanımı da keyifli olacak diye inanıyorum. Çocuklar her şeyin en iyisine layık. Onlara sağlıklı bir eğitim vermek ve doğa sevgisini aşılarsak gelecek adına kıymetli bir yatırım yapmış olacağımıza inanıyorum” dedi. Sevginar SALİ

YORUM YAP