Melih Yıldız: İşleyen çarka çomak sokmayın!

Melih Yıldız: İşleyen çarka çomak sokmayın!

5.07.2021 14:50:47

AK Parti Meclis Üyesi Ömer Tekin'in, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun  ilçemize gelebilmesi için kayak tesisi yapmasını istemesi AK Parti ile CHP'yi karşı karşıya getirirken Melih Yıldız'ın “İşleyen çarka çomak sokmayın!” tespiti ve Başkan Volkan Yılmaz'ın “Doğruya doğru, yanlışa yanlış demesini öğrenmeliyiz” çıkışı dikkat çekiciydi!

15 Temmuz yıldönümü ile ilgili gündem dışı konuşmasından sonra AK Parti Meclis Üyesi Ömer Tekin sözlerine devam ederek vatandaş olarak Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan Silivri'ye kayak merkezi yapılmasını istedi!

TEKİN'DEN KAYAK MERKEZİ TALEBİ

Tekin'in bu imalı talebi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir gönderme olmakla birlikte meclis üyesi tarafından şöyle dile getirildi: “Yapmasını istediğim şey Silivri'ye kayak merkezi.  Silivri'nin kalkınması için çok iyi olacak.

“İMAMOĞLU GELSİN BİRAZ DA SİLİVRİ'Yİ ŞAHLANDIRSIN!”

CHP'li arkadaşlar her defasında Ekrem İmamoğlu'nun icraatlarından söz edip memnuniyetini belirtiyorlar. İstanbul'u şahlandıran İmamoğlu gelsin biraz da Silivri'yi şahlandırsın!

Bir temel atmama, borç alma törenlerinin birini de İmamoğlu Silivri'de gerçekleştirilebilir. Metro çalışması başlatıp üstünü kapatabilir, nalburdan musluk alıp çeşme açılışı yapabilir!

Tatil başkalarına yakışmıyor ama İmamoğlu'na yakışıyor bunun için kayak merkezi lazım buraya!”

BALCIOĞLU: SEN YAKINDA İBB MECLİS ÜYESİ OLURSUN!

Tekin'in bu İBB çıkışına cevap veren İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Sen yakında İBB meclis üyesi olursun bu azimle” ifadelerini kullandı.

YILDIZ: İŞLEYEN ÇARKA ÇOMAK SOKMAYIN!

CHP saflarından yükselen tepkilere Grup Sözcüsü Melih Yıldız şöyle yanıt verdi: “Yapılanları görmek istemeyenler, yapılmayanlara da bakabilir! Şöyle ki bu dönem İBB'ye ait arsalar satılıp da imar değişikliği yapılarak tekrar geri alınmıyor! Açılışlara icabet etmediğiniz için yapılanları görememeniz normal! Eksiklik varsa söylersiniz gerekli mücadeleyi hep birlikte veririz. Bunun örneğini az önce Sami Barlas'a teşekkür ederek ispatladık. İBB'de Silivri konularının takibi ve Başkanımıza destek oluyoruz. İşleyen çarka çomak sokmayın arkadaşlar. Sami Bey'e teşekkür ettim, Başkanımız ve Hükümet yatırımlarına teşekkür ettik hizmetler konusunda.

“KET VURMAYA ÇALIŞMAYIN SİZ SİLİVRİ'YE BİR ŞEY YAPIN SİZE DE TEŞEKKÜR EDELİM”

Ket vurmaya çalışmayın siz de Silivri'ye bir şey yapın size de teşekkür edelim. Biz Hükümet ve Belediye Başkanına teşekkür ediyoruz lütfen siz de İBB hizmetleri ile ilgili teşekkür edin.”

YILMAZ: DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DEMESİNİ ÖĞRENMELİYİZ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Toptancı bir yaklaşımla ne geçmişi ne bugünü inkar etmemeliyiz. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeliyiz” derken İBB meclisinde Gümüşyaka'da mezbaha olarak verilen yerin, ilçe belediyesine sorulmadan İETT garajı yapılmasını eleştirdi. Yılmaz, “Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeliyiz” vurgusunda bulunurken, İBB meclisinden oybirliği ile geçen karar Silivri Meclisinde gerilime yol açtı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP