Balcıoğlu: Sizleri mahcup etmeyeceğiz

Balcıoğlu: Sizleri mahcup etmeyeceğiz

12.04.2024 15:04:34

Çeltiklilerle bayramlaşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Tüm mahallelerde birinci çıktık ve büyük bir farkla kazandık. Bu büyük sorumluluğun farkındayız ve sizleri mahcup etmeyeceğiz. Çeltik için çok çalışacağız ve sorunlarınızın farkındayız" dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile Çeltik Mahallesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Mahalledeki kıraathaneleri ve işletmeleri ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi.
Başkan Balcıoğlu'nun ziyareti sırasında vatandaşlarla yaptığı konuşmada, "Çifte bayram yaşıyoruz. Tüm mahallelerde gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederim. Tüm mahallelerde birinci çıktık ve büyük bir farkla kazandık. Bu büyük sorumluluğun farkındayız ve sizleri mahcup etmeyeceğiz. Çeltik için çok çalışacağız ve sorunlarınızın farkındayız" ifadelerini kullandı.
Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma ve onların sesini dinleme konusundaki kararlılığının altını çizdi. Başkan Balcıoğlu, mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetlerde, belediye çalışmalarının vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekilleneceğini belirtti.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP