Balcıoğlu: Kadınlara büyük önem veriyoruz

Balcıoğlu: Kadınlara büyük önem veriyoruz

26.01.2024 10:42:14

Gazitepeli kadınlarla bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Daha yaşanabilir, daha da güzel bir kent haline getirme hedefimizde kadınların katılımına son derece önem veriyoruz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, dün Gazitepeli kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kendisine ailesinin yanı sıra, İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, meclis üyesi aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşik etti.
BALCIOĞLU: KADINLARIN KATILIMINA SON DERECE ÖNEM VERİYORUZ
Balcıoğlu, Gazitepe ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımında şu sözlerine yer verdi. “Doğup büyüdüğüm, her bir köşesinde anılarım olan Gazitepe Mahallesi'nin aydınlık yüzlü kadınları ile bir araya geldim.
Gazitepe nezdinde Silivri'yi daha yaşanabilir, daha da güzel bir kent haline getirme hedefimizde kadınların katılımına son derece önem veriyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dünyadaki her şey kadının eseridir." sözünü benimsiyor ve kadınlarımız ile ilgili ürettiğimiz her projenin temelini bu sözü hatırlayarak atıyoruz.
Her ziyaretimde yuva sıcaklığı hissettiğim Gazitepe Mahallemizin muhtarı Secattin Ildiz başta olmak üzere, bizleri bugün en güzel şekilde karşılayan kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
Seda ŞİMŞEK

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » 24 saatin var mı?

YORUM YAP