“Bahçeli'nin daveti Türk Milliyetçilerinin önüne konmuş ökse otudur!”

“Bahçeli'nin daveti Türk Milliyetçilerinin önüne konmuş ökse otudur!”

2.08.2019 09:54:03

Bahçeli'nin, "İYİ Parti'nin Olağanüstü Kurultay'ında MHP'yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye'nin gücüne güç katacak" çağrısını değerlendiren İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, “Bahçeli'nin daveti yeniden silkinerek dirilen sivil Türk Milliyetçilerinin önüne konmuş ökse otudur” dedi.

İYİ Parti olağanüstü kurultayı öncesi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli'nin, "İYİ Parti'nin Olağanüstü Kurultay'ında MHP'yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye'nin gücüne güç katacak" çağrısını değerlendiren İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, “Sayın Bahçeli'nin sözlerindeki "İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı" vurgusuna dikkat etmek gerekir. Kendisinin evvelce güya aşağılama maksadı ile "İP" diye bahsettiği İYİ Partimizin bir demokrasi örneği olarak çarşaf liste ile kurultaya gitmesi ve Bahçeli'nin evinde Cumhurbaşkanı tarafından ziyaret edilmesi ile bu açıklamaları birlikte okumak gerekir.

 

“CUMHURBAŞKANININ, BAHÇELİ'Yİ UZAKLAŞTIRMA PLANI GÜN GİBİ ORTADADIR”

İflasa sürüklenmekte iken siyasi Kürtçülerle yeni bir çözüm süreci başlatarak, yeni kredi edinmeyi uman iktidarın büyük ortağının Bahçeli'yi yanından uzaklaştırma planı gün gibi ortadadır.

İktidarın küçük ortaklığından azledilecek bir Bahçeli, yıllarca yaptığı gibi, milli heyecan ve refleksleri dizginleme görevini tekrar üstlenecektir.

Bunu yapabilmesi için Türk Milliyetçilerinin; Bahçeli'nin işgal ettiği MHP tekelinde olması elzemdir.

“İYİ PARTİ, SENELERCE SÜREN BU "CAMBAZA BAK" OYUNUNUN YENİ PERDESİNİN SERGİLENMESİNİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGELDİR”

Sivil Türk Milliyetçiliğini temsil eden İYİ Parti, senelerce süren bu "cambaza bak" oyununun yeni perdesinin sergilenmesinin önündeki tek engeldir.

Bahçeli'nin daveti yeniden silkinerek dirilen sivil Türk Milliyetçilerinin önüne konmuş ökse otudur” dedi.

AKŞENER'İN YORUMU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'nin kongresi öncesi partililere yaptığı çağrıya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti kongresi öncesi partililere yönelik yaptığı çağrıya sosyal medya hesabından cevap verdi. Bahçeli'nin paylaşımını alıntılayan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek “Sn. Recep Tayyip Erdoğan, yine ne dedin bu arkadaşa?” sorusunu yöneltti.

Bahçeli tarafından yapılan çağrının Bahçeli-Erdoğan görüşmesinden bir gün sonra gelmesi ise dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Devlet Bahçeli'yi ilk kez Ankara'daki evinde ziyaret etmiş, ikili kameralara samimi pozlar vermişlerdi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP