Avlu: Yeni başkan, güçlü iddia

Avlu: Yeni başkan, güçlü iddia

26.07.2019 14:58:38

İlçe kongresi hazırlıkları içinde olan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, yeni atanan İl Başkanı Ekrem Eray Arda ile tanışmaları ve partisinin yeni dönem hedeflerini Hürhaber'le paylaştı.

Demokrat Parti İstanbul; Ekrem Eray Arda'ya emanet. Demokratların yeni İstanbul başkanı, aralarında Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun da bulunduğu teşkilat yöneticileriyle geçtiğimiz günler bir araya geldi.

DEMOKRAT PARTİ İSTANBUL'A GENÇ BAŞKAN
31 Mart 2019 seçimlerinde Demokrat Parti'den Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi seçilen iş insanı Ekrem Eray Arda, kısa bir süre önce partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na atandı. Arda'nın ataması parti tabanında büyük bir memnuniyetle karşılık bulurken yeni İl Başkanı geçtiğimiz günler aralarında Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun da bulunduğu İstanbul'un ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

“DEMOKRAT PARTİ, YENİDEN MERKEZİN TOPARLANACAĞI ADRES OLMA İDDİASINI KUVVETLENDİRİYOR”
Türkiye'nin siyaseten yeni adres arayışında olduğunu destekleyen yerel seçim sonuçları ve İstanbul neticelerinin ardından Demokrat Parti, önümüzdeki günlerde yeniden merkezin toparlanacağı adres olma iddiasını kuvvetlendiriyor.

AVLU: PARTİMİZİN İKTİDAR ATEŞİNİ SİLİVRİ'DE DE CANLI TUTACAĞIZ
Kendisi de bir yandan ilçe kongresi hazırlıkları içinde olan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, yeni İl Başkanı ile tanışma toplantısını Hürhaber'e değerlendirirken şunları söyledi: “Yeni İl Başkanımız ile çok güzel bir tanışma buluşmamız oldu. Kendisi, İstanbul'da teşkilatları yeniden aktif hale getireceğini, Demokrat Parti'nin yeni iktidar şahlanmasının İstanbul ve ilçelerinden başlayacağını ifade etti, bizler de çok memnun olduk. Demokrat Parti'nin hafızasında var olan devlet yönetme geleneğini Türkiye'nin güncel ihtiyaçlarına yönlendirerek, Silivri'de de iktidar olma hedefi adına dün olduğumuz gibi gelecekte de azimle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Daha güçlü, daha inançlı şekilde ve halkımızın desteğini çoğaltarak parti genel merkez ve il başkanımızın yaktığı iktidar ateşini ilçemizde de canlı tutacağız.”

ARDA: BİZ GENÇDEMOKRATLAR, YURDUMUZDA GERÇEKLEŞECEK GÜZEL BİR DÖNÜŞÜMÜN EN BÜYÜK IŞIĞIYIZ
Diğer yandan Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, yeni dönemin sinyallerini sosyal medya hesabından şu mesajla verdi: “Sadece geçmişi anmanın değil, geçmişten ders çıkarmanın da en önemli görevlerimden biri olduğuna inanıyorum.
Türkiye'nin geleceğini düşünen gençlerle birlikte elimizi taşın altına koyacak ve ülkemiz için yılmadan, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz genç demokratlar, yurdumuzda gerçekleşecek güzel bir dönüşümün en büyük ışığıyız.”
Haber:
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » CHP’nin iç hesaplaşmaları

YORUM YAP