Avlu: Sandık çözümsüzlüğü çözer

Avlu: Sandık çözümsüzlüğü çözer

19.04.2018 12:02:16

Baskın genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim kararını Hürhaber'e değerlendiren Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Türkiye birçok seçimi zor dönemlerde başarmıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Salı günkü grup toplantısında 26 Ağustos tarihine işaret ederek yaptığı erken genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim çağrısı AK Parti kanadından 24 Haziran olarak karşılık buldu.

24 saatte seçim kararı alan, 2 aydan daha kısa bir sürede Türkiye'nin iki önemli seçimi yapması kararını değerlendiren Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Sandık her daim çözümsüzlüğü çözer. Çok partili hayata geçtiğimiz dönemden bu yana Türkiye birçok seçimi zor dönemlerde başarmıştır. Demokrat Parti yarın seçim olacakmış gibi hazırdır.

Bu bir siyasi seçim olmaktan çıkmıştır. İnsanlar hürriyeti, meclisi ve adalet için kollarını sıvayıp Türkiye Cumhuriyeti için çalışacak. Birileri de bir kişinin iki dudağı arasından çıkan kelimeye itaat edecek. Biz bu iki seçenek arasında seçim yapacağız ama o birilerinin hesapları tutmayacak.

Türkiye baskın seçime gidiyor; Yüce Türk Milletine hayırlı olsun” dedi.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP