Göçengil: Sarayın saltanatına son vereceğiz

Göçengil: Sarayın saltanatına son vereceğiz

19.04.2018 12:24:02

Cumhur ittifakından çıkan 24 Haziran erken genel ve Cumhurbaşkanlığı kararını değerlendiren CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti'nin Türkiye'yi sürüklediği sorun yumağı içinde artık daha fazla yönetemediği sonucu erken seçim kararı almak zorunda kaldığına işaret etti ve “Biz Cumhuriyet Halk Parti olarak Sarayın saltanatına, tek adam iktidarına son vereceğiz, buna hazırız” dedi.

24 Haziran 2018 tarihinde genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılması kararını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, görüşlerini şöyle ifade etti:

GÖÇENGİL: YÖNETEMEDİKLERİ İÇİN ERKEN SEÇİM KARARI ALMAK ZORUNDA KALDILAR

“AB'nin Cumhuriyet tarihimizde aleyhimizde en sert raporunu yayınlandığı bir zamanda, tüm sınır komşusu olduğumuz ülkeler ile sorunlar yaşadığımız esnada, gündemimizdeki ekonomik olumsuzlukların hat safhaya ulaştığı süreçte, eğitim her gün daha da kötüye giderken, hemşerilerimizin sağlık sorunlarına çözüm bulunamadığı, ülkemizde özgürlüklerimizin kısıtlandığı, ohal ortamında, adaletin siyasallaştırıldığı koşullar altında erken seçime gidiyoruz. 16 yıldır iktidar oldukları süre boyunca ülkemizin geldiği son durum bu. Bu sorunlar içinde ülkeyi yönetemediklerini kabul ettikleri için erken seçim kararı almak zorunda kaldılar.

Yakın zamanda da yapmış olduğumuz alan çalışmalarında halkımız içinde bulunduğumuz durumu çok net yaşayarak gördüğüne şahitlik ettik. Tek adam rejimine dur dediğine ve bu iradiye sandığa yansıtacağına da bu seçimde şahit olacağız.

“TEK ADAM İKTİDARI KAYBEDECEK, CUMHURİYET, ADALET VE TÜRKİYE KAZANACAK”

Biz Cumhuriyet Halk Parti olarak Sarayın saltanatına, tek adam iktidarına son vereceğiz, buna hazırız. Cumhuriyet kazanacak, Adalet kazanacak, Türkiye kazanacak...”

YORUM YAP