Tonta, “2. ligi kıl payı kaçırdık”

Tonta, “2. ligi kıl payı kaçırdık”

19.04.2018 10:11:44

Ali Tonta; “Bu sezon başında yaptığımız toplantılar ve aldığımız kararların ne denli önemli olduğunu ilçemize göstermiş olduk. Silivri'nin sportif tarihinde bir ilktir profesyonel anlamda kız futbol takımı ile liglere katılmak. Biz Alibeyspor olarak bu ilki gerçekleştirdik” dedi.

Silivri'nin sportif tarihinde ilklere imza atmaya devam eden Alibeyspor hayata geçirdiği kızlar futbol takımının 2. Lige yükselme Play-Off maçları oynaması ile ilgili Kulüp Başkanı Ali Tonta açıklamalarda bulundu. Eskişehir'de oynanan eleme maçlarında penaltı atışları ile elenen Alibeyspor'da Başkan Ali Tonta iddialı bir takımla yeni sezonda Silivri'nin ismini en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti. Yaptığı açıklamasında Ali Tonta; “Bu sezon başında yaptığımız toplantılar ve aldığımız kararların ne denli önemli olduğunu ilçemize göstermiş olduk. Silivri'nin sportif tarihinde bir ilktir profesyonel anlamda kız futbol takımı ile liglere katılmak. Biz Alibeyspor olarak bu ilki gerçekleştirdik. İlk yılımızda ligde kaldık ama ikinci yılımızda grubumuzda yenilgi almaksızın şampiyonluğumuzu haftalar öncesinde ilan ettik. Şampiyonluğumuzla birlikte Eskişehir'de 2. Lige yükselme maçları oynama hakkı kazandık.

PROFESYONEL BİR TAKIMIZ

Sezon öncesinde gayet iyi bir takım kurduk. Sonra devre arasında eksik bölgelerimize takviyeler yaptık. Bu takviyelerle hedefimize ulaştık. Hedefe giderken asla yalnız değildik. Bu hareketin ateşini Nursal Bilir hocamızla birlikte yaktık. Sezon başında Cemil Memiş ile anlaştık ve kalecilerimizin eğitimini de güvence altına aldık. Şimdi tam bir profesyonel takım olduk.

TECRÜBESİZLİĞE ELENDİK

Eskişehir'de talihsiz bir şekilde elendik. Bu tamamen bizim tecrübesizliğimizden kaynaklanmıştır. İnanıyorum ki yeni sezonda bu tecrübesizliğimizi üstümüzden atıp yere daha sağlam basarak finallerde oynayacağız. Eskişehir'de oynadığımız Bursa takımına penaltı atışlarında elendik. Mükemmel bir duyguydu bizim yaşadığımız. Bizimle birlikte bu sevince ortak olan herkese çok teşekkür ederim.

IŞIKLAR VE BAYBURTLU'YA TEŞEKKÜR

Ayrıca başta da belirttiğim gibi bizim bu sevincimize ortak olan isimlere sonsuz teşekkür ederim. Bizim her türlü ihtiyacımızda yanımızda olan ve tüm imkanlarını ilçemizin genç kızları için seferber eden Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a teşekkürü bir borç bilirim. Yine bizlerin özellikle sezon başı hazırlıklarında ve kamp döneminde yanımızda olan hiçbir masraftan kaçınmayan ana sponsorumuz Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eyüp Bayburtlu'ya teşekkür ederim. İlçeye güzel bir heyecan yaşattık bu bize yeter.

YENİ SEZON İÇİN HAZIRLANIYORUZ

Önümüzdeki sezonda kadromuzu koruyarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrıca hocalarımızın raporları doğrultusunda eksik ve yetersiz görülen bölgelere de gerekli takviyelerin yapılacağını da bildirmek isterim.

YORUM YAP