Atabek Konutları lansmana özel %5 indirim ile satışta

Atabek Konutları lansmana özel %5 indirim ile satışta

9.12.2021 16:19:36

Bu bir tanıtımdır                                                

Atabek Konutları'nı medya mensuplarına anlatan Atabek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Can'ın projenin özelliklerinden söz ederken lansmana özel ek % 5 indirim imkanıyla satışlarının devam ettiğini vurguladı. Atabek Projesi yetkilileri 670 Bin TL'den başlayan fiyatlar ile kalite, konfor, güvenlik, sağlamlık ve kullanışlı olma özelliklerinde konut arayanları örnek dairelerini görmeye davet etti.

Atabek Şirketler Grubu'nun Silivri'de kaliteli bir yaşam vaat eden Atabek Konutları Projesi 7 Aralık 2021 tarihinde Silivri'de Grandsma'sWonderland Çifliği'nde gerçekleştirildi.

336 DAİRE VE 6 DÜKKAN LANSMANA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI İLE SATIŞTA

8 blok halinde, 336 adet konutun bulunduğu Atabek Konutları Silivri Projesinde 2+1, 3+1 ve 4+2 daireler yer alıyor. 2+1 dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 115 metrekare arasında değişirken, 3+1 dairelerin alanları 130 metrekare olarak belirlendi. Projede oturumun Haziran 2022'de başlayacağı ifade edildi.  Projenin arsa alanı 17 Bin 583 metrekare olarak belirlenirken, 6 adet cadde dükkanını da kapsıyor.

LANSMANA ÖZEL YÜZDE 5 İNDİRİM

% 10'luk bir satış gerçekleştirildiği belirtilirken Atabek Konutları'nda lansman haftasına özel olarak yüzde 5'lik ekstra bir indirim imkânı da bulunuyor. Atabek Konutları Satış ve Pazarlama Direktörü Evren Koçhan herkesi Yeni Mahalle'de bulunan satış ofislerine ve örnek daireler ile projenin ayrıntılarını yerinde görmeye davet etti. 

OTURUM HAZİRAN 2022'DE

Haziran 2022'de sahiplerine teslim edilecek olan Atabek Konutları Projesi'ni anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Can, eğitim sektöründen sonra inşaat alanında kullanışlı, sağlam ve güvenilir konutlar inşa etme hassasiyetlerini ortaya koydu. Can, kalite ve konfordan taviz vermeyen yaklaşımlarının da altını çizdi. 2022 Haziran'da oturumun başlayacağı projede yarı olimpik yetişkin yüzme havuzu ve çocuk havuzu, sauna, buhar odaları, basketbol ve tenis sahası, yürüyüş parkurları ile şık bir restoranın da içerisinde yer aldığı sosyal tesis bulunuyor…

SOSYAL ALANLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Atabek Konutları bir diğer yanı; sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede; yaşam bahçesi, havuzbaşı kafeterya, barbekü alanı,  çocuk oyun parkı, güneşlenme terası,  fitness salonu, restoran, çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, mini amfi tiyatro, açık yüzme havuzu, sauna odası bulunuyor.

Konutların genişlikleri 2+1'ler için brüt 89,60 metrekareden başlayarak 3+1'ler için 129,50 metrekareye kadar çıkıyor. Kullanışlı oda büyüklüğüne sahip daireleri, dayanıklı malzemeleri ve üst düzey işçiliğiyle fark yaratan Atabek Konutları, hem güveni hem de karlı bir yatırım imkanı sunuyor.

FİYATLAR 670 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Yaklaşık 70 yıl önce ithalat-ihracat faaliyetleriyle iş hayatına adım atan, eğitim sektöründe oldukça iddialı olan Atabek Şirketler Grubu'nun Silivri'deki ilk inşaat projesi olma özelliğini taşıyan Atabek Konutları için ayrıca %50 oranında kredi kullandırılmakta… 2022 Haziran ayında bitirilmesi hedeflenen Atabek Konutları, hemen tapu imkanı da sunuyor.

KONUM

Atabek Konutları Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne, Rumeli Üniversitesi'ne, Silivri Devlet Hastanesi'ne yakın konumda. Ayrıca E-5 ve TEM otoyoluna 4 dakika, AVM'ye 3 dakika, İstanbul Havalimanı'na 40 dakika ve Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

 

 

YORUM YAP