Sevginar Sali

ANKARA TRAFİĞİ


Çarşamba akşamı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Aralık 2011’de ev sahipliği yaptığı bu kez Yeni Mahalle’de düzenlenen SODEM Toplantısına katılmak için Ankara’ya doğru yola çıktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın da programa konuşmacı olarak katıldı.
Işıklar bu programın ardından Genel Merkez ziyareti gerçekleştirdi.
Ve tesadüfe bakın ki; Işıklar ve Selami Değirmenci CHP Genel Merkezi’nin danışması önünde karşılaştı! Birbirlerini gördüklerine ne kadar mutlu olduklarını benim yazmama gerek yok herkes anladı, arada esen buz gibi rüzgârı hissetiniz sanıyorum.
Işıklar, Genel Başkan Yardımcıları Bihlun Tamaylıgil, Faiz Öztırak, Adnan Keskin ile görüşmelerinin ardından TBMM’ne geçti.

CHP’DEN SİLİVRİ’YE ÜÇ MÜJDE
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun Silivri’ye üç yatırım müjdesi vardı: Çocukevi, Anadolu Hastanesi önüne üst geçit ve yurt.
Konunun ayrıntılarını yarın haberinden takip edebilirsiniz…

İNSANLIĞIMIZI KAYBETMEYELİM YETER
Bir söz vardır; "İnsan yaşamı boyunca en büyük mücadeleyi insan kalabilmek için verir” der… İnsanlık uzaya çıktı, biz ahlak çöküntüsü içinde dip olayını zorluyoruz… Ne için? Barış Terkoğlu, intikamın bile şerefi ve namusu olduğunu vurguladı dün akşamki konuşmasında. Bunun idrakine varabilen kaç kişi… Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir’in özel yazışmalarının deşifre edilmesi, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz’ın facebook adresine Abdullah Öcalan resmi konulması (Türkiye genelinde MHP İlçe Başkanlarına yönelik sanal saldırı) ve kim bilir daha neler göreceğiz…
Görmesek bundan daha fazlasını ve kötüsünden kendimizi mahrum etsek!

ATUN’DAN TAM TEFERRUATLI YANIT
İhsan Atun’un nereye koştuğu ile ilgili merakımı gidermek için (sadece benim merakım değil tabi burada kamuoyunun etkisi de var) gönderdiği yanıtı görünce, ‘Ben ne yazdım bu adama ya’ diye düşünüp, tekrar aldım yazdığım yazıyı okudum. Ya ben bu aralar zücaciye dükkânına giren fil durumundayım ya da insanlar kendini anlatmaya dolup taşmış.
Teşekkür ediyorum; Silivrispor Kulüp Başkanı’na beni ve kamuoyunu aydınlattığı için geçmişte yaptıkları ve gelecekte yapmak istedikleriyle ilgili...
Ve bir ricam olacak; sitemlerini kuşanmadan önce yazdıklarımı bizzat okuma alışkanlığı edinirse daha sağlıklı bir iletişim geliştireceğimiz kanısındayım. 2.-3. ağızdan dinlenince bu köşe yazısı denilen yorumlar acayip bir hal alıyor. Saygılar.

AK PARTİ YÖNETİMİ ONAY BEKLİYOR
Dün onaya sunulacak dedik, süreç biraz uzayacak anlaşılan. Pazartesi günkü dayanışma toplantısına yetişmesi bekleniyor. AK Parti’nin yeni ilçe yönetim listesi İl Başkanlığı’nda onay bekliyor. İlçe yönetimleri bir partinin vitrini olarak kabul edilir. Aday adaylarının yanı sıra yeni ilçe yönetiminin de Pazartesi günkü dayanışma toplantısında kamuoyuna tanıtımı muhtemel.

ADALET BAKANI SİLİVRİ’YE GELİYOR
Bu arada Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Silivri programı olduğu duyumunu aldım. Belki aday adayı tanıtımı belki daha sonrası için seçim süreci ile birlikte Ankara-Silivri trafiği kızıştıkça kızışır nasıl olsa.

UMUT AYDINLIK İNSANLARIN RÜYASI…

Bu sözü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar çok sık kullanır. Yüzlerce kez duymuş olmama rağmen dün akşam ilk kez tam anlamıyla ne manaya geldiğini idrak ettiğimi hissettim. Ne kadar güzel bir ifade olduğu ile ilgili düşüncemi paylaşma gereği hissettim. Özel bir anlamı yok, sadece ezbere dinlediğimiz, yaşadığımız pek çok olay olduğu gibi bunu da ıskalamayın, fark edin istedim : ) İyi hafta sonları...

YORUM YAP