Amatörler Haziranda kongrede buluşuyor

Amatörler Haziranda kongrede buluşuyor

7.06.2021 09:57:17

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu bugün kulüpler birliği başkanlarıyla birlikte geniş katılımlı bir toplantı yaparak kongre için düğmeye bastı.

Yaklaşık olarak 2 buçuk saat süren toplantıda genel kurulun Haziran ayı içinde yapılması kararlaştırılırken toplantıda bir konuşma yapan İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez Haziran ayındaki genel kurulun startını resmen vermiş oldu. Toplantıda kulüpler birliği başkanlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Düşmez hizmetlerinin daha iyi anlaşılması için herkesin üzerine bir görev düştüğünü söyledi.

"ŞİMDİ YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM"

Herkesten işine canla başla sarılmalarını isteyen, kesinlikle rehavete kapılmadan çalışmaları gerektiğini kaydeden Düşmez "Bizler zaten bu görevlere gelirken şu olacağız, bu olacağız diye düşünmedik. Hizmet ve gönüller için burada olmalıyız. Mevlana'nın sevdiğim çok güzel bir sözü vardır: Ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çünkü dün dünde kalmıştır. Ben onu yok sayıyorum. Ben bugüne kadar yapılanların üstüne oturmadım. İyi niyetle, samimiyetle az olsun, öz olsun, doğru olsun istedik. Rakiplerimizi, bize oy vermeyenleri de baş üstüne koyduk. Biz bu yaptıklarımızla, doğrularımızla bugüne geldik." dedi.

"4-5 TANE HAYATİ İŞ YAPMAMIZ LAZIM"

Yeniden seçilmeleri halinde en az 4-5 tane büyük hizmet peşinde olacaklarını kaydeden Düşmez, "Yeni dönemde seçilerek bizim en büyük hedefimiz 4-5 tane büyük hizmet yapmak. Ne yapacağımızı da biliyorum. İlerleyen günlerde bunu öğreneceksiniz. En az sağlık, transfer hizmetlerinin de üzerinde 4-5 tane hayati iş yapmamız lazım." şeklinde konuştu.

"SAĞLIĞIN EN ÖNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK KARAR VERİYORUZ"

Bölgesel Amatör Lig ile ilgili karar alırken sağlığı ön plana aldıklarını dile getiren Düşmez, "Bizim niyetimiz başından beri oynatmaktı ve sonunda da az bir sayıyla da olsa BAL'ı oynatıyoruz. Başından beri ne düşünüyorsak sonunda da istediğimizi bu formülle yaptık. Sağlığın en önde olduğunu düşünerek karar veriyoruz." ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP