Alipaşa lider sever 1-0

Alipaşa lider sever 1-0

30.05.2022 09:33:26

TFF İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Alipaşaspor evinde grupta lider olan Öznakkaş takımını 1-0 yenerek ligde küçümsenmeyecek bir takım oldukları gösterdi.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası mükemmel bir mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf Alipaşa takımı oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi Alipaşa takımı grupta lider olan Öznakkaş takımına geçit vermedi. İlk yarı 0-0 tamamlanan maçta Alipaşa ikinci adeta şov yaptı. Müsabakanın 85.dakikasında Sinan'ın attığı golle 1-0 öne geçen Alipaşaspor maçı da bu skorla tamamladı.

MÜKEMMEL BİR MAÇ İZLETTİRDİK

Müsabaka sonrasında bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Yadigar Ural; “Alipaşaspor lider sever. Hafta sonu oynadığımız Öznakkaş maçında futbolcu kardeşlerim tribünlere harika bir maç seyrettirdi. Okan kardeşim yine son iki haftada olduğu gibi direkleri dövdü. Top girmiyor ama 80. dakikada Sinan kardeşim 30 metreden kaleciyi güzel avladı ve Öznakkaş'ın yenilmezliğine son verdi. Ayağına sağlık Sinan kardeşim ve yedeğinden asiline tüm futbolcu kardeşlerim ve teknik heyetimiz Alipaşa sizinle mutlu sağ olun var olun” dedi.

YORUM YAP