Alipaşa’da Kadir Gecesi geleneği sürdü

Alipaşa’da Kadir Gecesi geleneği sürdü

13.06.2018 10:19:22

Alipaşa Mahalle Muhtarı Metin Gürsu tarafından Kadir Gecesi'nde düzenlenen geleneksel iftar programı, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Alipaşa Mahalle Muhtarı Metin Gürsu, her yıl Ramazan ayında düzenlediği geleneksel Kadir Gecesi iftar programında yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Silivri Belediyesi Alipaşa Düğün ve Toplantı Salonu'nda düzenlen iftara ev sahipliği yapan Gürsu ve azalarının yanı sıra Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor kulübü başkanları, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Alipaşa Mahalle Muhtarı Metin Gürsu, tüm misafirleriyle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.

GÜRSU: RABBİM HEP BERABER HUZUR İÇERİSİNDE DAHA NİCE RAMAZANLARA, KADİR GECELERİNE VE BAYRAMLARA ERİŞMEYİ NASİP ETSİN
Misafirlerine hitap ederek kendilerine iftar davetine katıldıkları için teşekkür eden Metin Gürsu, “Bu mübarek günün bu mübarek iftar saatinde bizimle beraber oruç açma lütfunda bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim, hoş geldiniz. Kadir Geceniz mübarek olsun. Bizi en faziletli geceye, Kadir Gecesi'ne tekrar ulaştıran Rabbimize hamd-ü senalar olsun. Şükrediyoruz. Kadir Gecenizi ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur içinde nice bayramlar yaşamanız dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyorum. Rabbimden daha nice Kadir Gecelerine sağlıkla erişmemizi, bu gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.” dedi.

İftar programı, yapılan yemek duasının ardından son buldu.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP