Aksu ve Yılmaz’dan Gümüşyaka çıkarması

Aksu ve Yılmaz’dan Gümüşyaka çıkarması

29.03.2024 12:15:10

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının 2. Dönem Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile birlikte Gümüşyaka'da seçim çalışmalarına devam etti.

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının 2. Dönem Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, geçtiğimiz günler Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile birlikte Gümüşyaka Mahallemizde esnaflarımıza hayırlı işler diledi, hemşerilerimizle sohbet ettiler.
AKSU: YILMAZ, BELEDİYE HİZMETLERİNİ AŞAN DEVASA HİZMETLERİ KAZANDIRIYOR
“Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaptığı hizmetin, verdiği emeğin ve gösterdiği gayretin karşılığını almalıdır” diyen Aksu, “İnşallah önümüzdeki seçimde yaptıklarının karşılığını alacak ve Volkan Yılmaz yeniden Silivri'ye başkan olacaktır. Volkan Yılmaz belediye hizmetlerini aşan devasa hizmetleri Silivri'ye kazandırıyor. Mutlu Silivri için bugüne kadar yapılanlar önümüzdeki dönem yapılacak olanların teminatıdır. Volkan Yılmaz'a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yeniden başkan seçmek için Cumhur İttifakı olarak canla, başla ve gevşemeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Seda Şimşek

YORUM YAP