AK Parti’de Referandum mesaisi

AK Parti’de Referandum mesaisi

17.02.2017 16:00:03

Genel Merkez Koordinatörü Eski Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün katılımıyla AK Parti İlçe Başkanlığında referandum konusunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Rıfat Kutlu'nun başkanlık ettiği İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı ilçe konferans salonunda düzenlendi. İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Sorumlusu Murat Atım, SEÇ Koordinatörü Abdullah Özdemir ve İl Teşkilat Komisyonunun da katıldığı toplantı referandum başlığı altında gerçekleştirildi.


KARAKAŞ HEDEF YÜKSELTTİ
Kısa bir süre önce Silivri için Referandumda %55 Evet hedefini açıklayan Karakaş, Kasaba Gazetesinden Eren Ermiş'e verdiği mülakatta İstanbul için %60 Evet, Türkiye geneli için %70 Evet tahminlerini de paylaştı.
Silivri ile ilgili verdiği %55 Evet tahminini Kasaba'ya değerlendiren Karakaş, “Silivri'de %55 alacağız. Şöyle değerlendiriyoruz biz; son 3 seçimde alınan oy oranları, MHP'nin aldığı oylar ve teşkilatın göstereceği performans ile alabileceği oy oranı. Biz bu 3 ölçekte değerlendirme yapıyoruz ve hedef koyuyoruz. Matematiksel olarak mümkün. Alacağımız oy %51-52 ve %57-58 arasında değişecek. Bu yüzden %58 de olabilir. Çünkü köy ekibimiz sıkı bir şekilde çalışıyor. Kadın Kollarımız binlerce eve ziyarete gitti, kadınların desteğini alıyoruz. Bunu abartmıyorum. Teşkilatımız önce üyeler, sonra vatandaşları ziyaret ediyor. Milletvekillerimiz STK'lar ile bir araya geliyor. Sandık görevlilerimiz bu konuda bilgilendiriliyor. Tabi çok yönlü bir çalışma içerisindeyiz. İstanbul hedefimiz %60, Türkiye hedefimiz %65-70'lerde. Son 10 gün kala daha da netleşecek. Biz anlattıkça insanlar ikna olacak.
Ne olduğunu vatandaşlarımız görmeye ve anlamaya başladı. Silivri'de cezaevi gerçeğini unutmayalım. İçerde yatanlar ya FETÖ'cü ya da PKK'lı ya da çeşitli suçlardan içeride. Bu da Hayır diyeceklerini gösteriyor” dedi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Halk İçinde Muteber Bir Nesne
Sonraki » Hasta ziyaretleri

YORUM YAP