Ailbey Mahallesi Tek Ağızdan Chp Dedi

Ailbey Mahallesi Tek Ağızdan Chp Dedi

12.06.2011 10:34:03
CHP Silivri İlçe Örgütü’nün, seçime sayılı günler kala düzenlediği kahve toplantılarının, sondan bir önceki durağı, Alibey Mahallesi’nde, Alibey Spor Kulübü önü oldu. Yüzlerce kişilik coşkulu kalabalığa hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, büyük ilgi görürken, alanda toplanan Silivrililer, tek bir ağızdan AKP iktidarına son verme, CHP’yi iktidara taşıma sözü verdi.
Toplantıda ilk olarak CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin konuştu. Şahin, AKP iktidarının 9 yıllık grafiğini ve ülkemizin geldiği durumu ele aldığı konuşmasında, partisine destek isterken, projelerden de bahsetti.

ŞAHİN: AİLE SİGORTASI
UMUT OLDU
Şahin, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında şunları söyledi : “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, göreve geldikten sonra konunun uzmanlarıyla, bilim adamlarıyla bir araya gelerek Türkiye’nin sorunlarına yönelik projeler ortaya koydu. Çözüm yollarını araştırdı. Bunlardan en önemlisi Aile Sigortası projesi. Son günlerde bir anket yapıldı ve halkımızın %81’inin Aile Sigortası’nı bildiği ortaya çıktı. Bu proje kapsamında, ihtiyaç sahibi her aileye, ayda en az 600 TL yardım yapılacak. Bu rakam 1200 TL’ye kadar çıkabilecek. Para, ailedeki kadının banka hesabına yatırılacak. Ailelerimiz, utanmadan, boynunu eğmeden, dilenmeden bu yardımı, bankadan gidip çekecek ve evinin, çocuklarının ihtiyaçlarını satın alacak. Kimin yardım aldığını, kimse bilmeyecek. İnsanlarımız rencide edilmeyecek, kuyruklarda fakirlikleri yüzlerine vurulmayacak. İnsanlara adil, adaletli, eşit davranacağız. Kimseye hangi partili olduğu, kime oy verdiği sorulmayacak. Şimdiki gibi, partiye üyeysen yardım yaparız, üye getirirsen yaparız, başın açıksa yardım yok, kapalıysa var şeklinde bir anlayış olmayacak.

Haberin devamı 11.06.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP