Sevginar Sali

Aday borsası

Bazı arkadaşlar artık rutine bağladı her gün öğlene doğru hususi arayıp "Bugün adayımız kim?” diye soruyorlar. Duymak istedikleri ismi işitene kadar ısrar etmeseler daha iyi olur da.
Aday borsası aynı kalmıyor gün gün hatta saat saat değiştiği için bitmek tükenmek bilmeyen sorgulamalar doğal. İşin garip tarafı bulaşıcı bir hal alıyor bu merak durumu, sağ solu aramak yeni duyumlar peşine düşmek. Bizim işimiz olduğu için bu sürecin içindeyiz kaçınılmaz olarak, kimileri aday adayı bazıları ise sırf iş olsun diye.
Aday adayları bir yandan "Aday benim göreceksiniz” presinde diğer yandan herkesin kendi akıl süzgeci ve tabi ki ‘gönlünde yatan aslan’ mevzusu.
"AK Parti’nin adayı 5 Aralık’ta belli olur” bilgisinde son güncelleme "İBB adayı ve mevcut görevde olup tekrar aday gösterilecek olanlar ilan edilecek.”
Silivri örneğindeki gibi AK Parti’de olmayan ilçelerin başkan adayları için 10-12 Aralık zaman dilimine işaret ediliyor.
4-5 yıl geçti e, bu da geçecek. Zamanı durdurmak ne mümkün de bazıları için jet hızıyla kimileri için ağır ağır…

KANDEMİR’DEN BASIN TOPLANTISI

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir bugün saat 11.00’da Kahve Diyarı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Konu tamamlanan Silivri resimleri sergisi. Bir çok Silivriliye dokunan güzel bir çalışmayı daha nihayetlendirdi Kandemir, konunun ayrıntıları ve değerlendirmelerini yarın gazetemizden takip edebilirsiniz.

ACİL ŞİFALAR
Yörünge Gazetesi’nin Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi İrfan Ermiş, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede. Kendisine acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

IŞIKLAR, BU AKŞAM SELİMPAŞA’DA

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mahalle Konseyi toplantıları kapsamında bu akşam Selimpaşa’da. Saat 19.30’da Selimpaşa Düğün Salonu’nda buradaki vatandaşlarla bir araya gelip yerel yönetim olarak gerçekleştirdikleri hizmetleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verecek. Mahallede yapılanlar kadar yapılacak olanların da listesi uzun, tıpkı ikna edilmesi gereken seçmen sayısının fazla oluşu gibi.

Acil şifalar
CHP’nin emektarlarından ve emekli öğretmen Ünsal Filiz, geçtiğimiz günler bir açık kalp ameliyatı geçirdi, dört damarı değişti. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Sağlık durumunun iyi olduğunu iletelim merek edenler için; daha da iyi haberlerini bekliyoruz...

YORUM YAP