“Adalet yoksa gelecek de yok!”

“Adalet yoksa gelecek de yok!”

21.06.2017 11:52:44

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi üyeleri, bugün saat 11.00'da Maçka Demokrasi Parkı'nda bir araya gelecek.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul şube üyeleri, 20 Haziran 2017'de, saat 11.00'de İstanbul Maçka Demokrasi Parkı'nda olacak. Dernek tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Bütün toplumun siyasal düşünce, etnik köken, din ve mezhep farkı gözetilmeden demokrasiyi, insan haklarını, adil yargılanma hakkını ve dolayısıyla adaletin gerçekleşmesini istemeye hakkı vardır.
Adalet arayışımız sadece Sayın Enis Berberoğlu için değil, haksızlığa uğrayan, işlerini kaybeden kamu görevlileri, akademisyenler, basın mensupları, öğretmenler, açlık grevinde tutuklu olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça ile birlikte herkes içindir.
Bu amaçla Ankara'dan İstanbul'a adalet için yürüyen CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek amacıyla 20 Haziran 2017'de, saat 11.00'de İstanbul, Maçka Demokrasi Parkı'nda olacağız. #AdaletOlmazsa, #AdaletYoksaGelecekdeYok”

Haber Merkezi

YORUM YAP