Seyahate dair her şey Sun Fly’da

Seyahate dair her şey Sun Fly’da

21.06.2017 11:53:45

Tatil ve seyahat fırsatlarını 2004'ten bu yana sizlere güvenle sunan Sun Fly Tours & Cruises; elde ettiği deneyim, işini tutkuyla yapan uzman kadrosu ve çözüm odaklı yaklaşımıyla bölgemizde bilinirliği katlanarak artan saygın turizm acentalarından...

İlçemizin tanınmış işadamlarından Yasin Elmaslı tarafından kurulan Sun Fly Tours & Cruises; tatil ve seyahat ile ilgili sayısız cazip fırsatı bünyesinde barındırıyor. Şirket, sektöründe sağlanabilecek maksimum hizmet çeşitliliği ile misafirlerine sunduğu seçeneklerin çokluğu, hizmet kalitesinin tartışılmazlığı ile yaşattığı kalite ve konfor, tatil için arayış içinde bulunan misafirlerini yeni tatil planları yapmaya davet etmektedir. Tatil için yepyeni rotalar, konaklama alternatifleri, yurtiçi ve yurtdışı uçuşları için uygun uçak biletleri, vize işlemleri konusunda her türlü destek, konforlu cruise gemilerinde vizeli ya da vizesiz tur seçenekleri, farklı zevklere ve ilgi alanlarına göre hizmetler sunan otellerle dünya güzelliklerinin izini sürmek ve unutulmaz anılar biriktirmek isteyenlere heyecan dolu deneyimler vaat ediyor. Sun Fly aynı zamanda turizmi 25 yıldır toplam kalite yaklaşımı ile yapan, çatısı altındaki markalarla 30'a yakın ülkede 55 destinasyonda, senede 2,5 milyona yakın turiste hizmet veren OTI Holding'in bir iştiraki olan Coral Travel tur operatörünün Silivri yetkili acentası.

Güçlü bir turizm şirketi olarak uzun yıllardır Silivri'de tatil ihtiyaçlarınızı bir bütün olarak karşılayan Sun Fly'da;
 Yurtdışı Turlar
 Yurtiçi Turlar
 Kültür Turları
 Gemi Seyahatleri
 Otel Rezervasyonları
 Uçak Biletleri (İç ve Dış Hatlar)
 Vize danışmanlığı ve İşlemleri
 Tatil Paketleri
gibi hizmetler uygun fiyatlarla ve avantajlı ödeme koşullarıyla beğenilerinize sunulmaktadır. Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmet anlayışının her şeyden önce geldiğine inanan Sun Fly, kredi kartı, banka kartı, havale gibi yöntemlerle ödeme kolaylığı da sağlıyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP