8 Mart etkinliklerine misafir oldular

8 Mart etkinliklerine misafir oldular

11.03.2017 10:31:17

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve CHP'li kadın meclis üyeleri, Esma Işıklar'ın da katılımıyla 8 Mart etkinliklerini ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü'ne ilişkin tebriklerini ilettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu, CHP'li Meclis Üyeleri Figen Yıldız ile Arzu Yalçınkaya, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer 8 Mart gecesi ilçemizde kutlamaların devam ettiği mekanları dolaşarak kadınların günlerini kutladılar ve Başkan Özcan Işıklar'ın selam ve sevgilerini ilettiler.

GÖÇENGİL: GÜÇLÜYÜZ, YENİLMEYİZ... 

Kadınlara hitap eden Göçengil, “Cumhuriyetle birlikte, toplumun eşit bireyi olma hakkını kazanan kadınlarımız bugün, ne yazık ki haklarından mahrum edilerek, baskı, dayatma ve kısıtlamalarla varlığını sürdürememe tehlikesiyle karşı karşıya bırakılmıştır. Türkiye'de hayatın her alanında kadınlara yönelik şiddet, taciz ve ölümler giderek tahammül edilemez hale geldiği bu dönemde, yapılanlara karşı asla sessiz kalmayacağız, kabullenmeyeceğiz. Biz kadınlar olarak birliğimizden, bilincimizden ve beraberliğimizden aldığımız güç ile dini, dili, mezhebi, siyasi görüşü ne olursa olsun bütün kardeşlerimle mücadelemizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki; bizler kadınız, güçlüyüz, yenilmeyiz..."

GENCOĞLU, BAŞKAN IŞIKLAR'IN SELAMINI İLETTİ
Uğradıkları organizasyonlarda CHP Belediye Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu da söz alarak Başkan Işıklar'ın selamını iletti emekçi kadınlara aydınlık yarınlarda mutlu gelecek dileklerini iletti.


Haber Merkezi

YORUM YAP