Hem İstanbul’u hem gönülleri fethediyorlar

Hem İstanbul’u hem gönülleri fethediyorlar

11.03.2017 10:29:55

Ertuğrul Gazi Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Neşe Duvarcı'nın rehberliğinde özgün çalışmalarıyla İstanbul'un fethini anlattıkları sergi büyük beğeni topladı.

Özenli ve emek dolu çalışmalarıyla öğrencilerine tarihi adeta yaşatarak öğreten Ertuğrul Gazi Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Neşe Duvarcı, takdir toplamaya devam ediyor. Derslerde tarihe damgasını vuran isimlerin prototipleri yaratılarak olaylar adeta beyinlere kazanırken, İstanbul'un fethine de büyük hazırlıklar yapıldı ve emekler verildi.
Duvarcı, 7. sınıf öğrencileriyle birlikte İstanbul'un Fethi'ni yine çok özel bir çalışmayla anlattı. Fatih Sultan Mehmet prototipi, fetih sürecinde yaşanan olayların maketlerle anlatıldığı sergi büyük ilgi gördü, merak uyandırdı ve beğeni topladı. Öğrenci ve öğretmenler sergiyi hep beraber gezerek tarihte adeta yolculuk yaptılar.

ÖNGEL, TEBRİK ETTİ
Okul Müdürü Ahmet Öngel, “Yaparak yaşayarak öğrenmenin çok güzel bir örneğini bizlere sunan sevgili öğrencilerimizi ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Neşe Duvarcı'yı tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP