“2023’ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz”

“2023’ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz”

24.01.2023 10:40:02

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, haftalık değerlendirme açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan'ın “2023'ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz” söylemine vurguda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, haftalık basın açıklamasında Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırıyı kınayarak başladı ve gerçekleştirdikleri çalışma, katıldıkları programlar hakkında bilgi verdi. Bozoğlu, muhalefeti hedef alan sözlerinin ardından açıklamasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, “2023'ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz” sözleri ile tamamladı.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmalarına yoğunluk kazandıran AK Parti'nin Silivri gündemini Mutlu Bozoğlu yeni haftanın ilk gününde bir basın açıklaması ile değerlendirdi.
KUR'AN-I KERİM'E SALDIRIYI KINADI
AK Parti İlçe Başkanının basın açıklaması aynen şu şekilde: “Haftalık gündem değerlendirmemize geçmeden önce geçtiğimiz günlerde, saygıdan baş aşağı tutmadığımız, evlerimizin en değerli yerlerinde bulundurduğumuz, kelamı duyulduğunda pürdikkat dinlemeye çekildiğimiz, dini kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yapılan hadsizliği ve bu hadsizliği marifetmiş gibi lanse edenleri kınıyor, bu alçakça davranışı yapan herkesi lanetliyorum.
“32 BİNE YAKIN HANEMİZE ULAŞTIK”
Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak; ana kademe yönetimimiz, gençlik kolları ve kadın kolları yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz, 35 mahallemizin 3 kademe mahalle başkanları ve yönetimlerinin katılımı ile ilçemizde 32 bine yakın hanemize “Birlik, İrade, Zafer” sloganımız ile Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek materyal teslimimizi gerçekleştirdik.
“SİLİVRİLİ ROMAN
HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”
İlçemizden 80'i aşkın Roman vatandaşımızın katılımı, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile 20 Ocak 2023 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde Roman Buluşması programımızı gerçekleştirdik. 2023'te yüzyılın romanını birlikte yazacağımız ve yoğun katılım gösteren tüm Silivrili Roman hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım.
“MAĞDUR OLAN HİÇBİR HEMŞEHRİMİZİN
KALMAMASI İÇİN SÜRECİ TAKİP ETMEKTEYİZ”
Silivri'deki özellikle orman köylerimizin kanayan yarası olan hazineye ait taşınmazların kullanıcılarına ve kiracılarına tahsisinin sağlanması noktasında yapılan çalışmalarda sona yaklaşılmıştır. Geçtiğimiz günlerde kırsal statüdeki bir kısım mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişare ve bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Silivrili hemşehrilerimin hazine taşınmazların tahsisine ilişkin yasadan en iyi şekilde faydalanması ve mağdur olan hiçbir hemşehrimizin kalmaması için çalışmalarımız halen de devam etmekte olup özenle bu süreci takip etmekteyiz. Yaparsa Ak Parti yapar düsturu ile çalışmaya hız kesmeden devam etmekteyiz. Silivri'mize hayırlı olmasını diliyorum.
“SÖZLERİNİN BOŞ ÇIKTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK”
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha, aynı gün (14 Mayıs), Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, bu kifayetsiz muhterislere 'Yeter' diyecektir” açıklamalarından sonra henüz kendi aralarında dahi ittifaka ulaşamayanların tutuşmaya başlayan eteklerinin çıtırtısı buraya kadar geldi. Devlet yönetmekten bir haber olan, bu zaman kadar ülkeyi ekonomik krizlere ve çıkmazlara sürükleyen koalisyon sistemini yeniden ihya etmeye çalışan altılı maşa takımı “Seçim tarihi açıklanırsa hemen adayımızı açıklarız!” sözlerinin de boş çıktığını bir kez daha görmüş olduk.
“2023'Ü TARİHE ŞANLA, ŞEREFLE, GURURLA KAYDEDECEĞİZ”
Altılı maşa takımı daha adayını bile belirleyemezken taht savaşlarına devam ededursun, bu zamana kadar girdiği her seçimden zaferle çıkan Ak Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir kez daha hazırız! demiştir, biz Ak Parti olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen Amasya Badal Tüneli Açılış Töreni'ndeki konuşmasında belirttiği gibi “2023'ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz”! diyerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP