Volkan Yılmaz, Çanta Stadını Mercek altına aldı

Volkan Yılmaz, Çanta Stadını Mercek altına aldı

14.05.2020 09:26:54

Başkanı Volkan Yılmaz, önceki gün Çanta Stadı'na sürpriz ziyarette bulundu ve alanda incelemelerde bulundu.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Harun Akkan,  Muhtar Hasan Susulu, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Tonta, Çantaköyspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun ile beraber Çanta Stadı'nı ziyaret etti.

Yılmaz'ın ziyaretinde Çanta Stadı'nın eksikleri hakkında bilgi topladığı, sahanın bölge kulüplerinin hizmetine açılması için de düğmeye bastığı ifade edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Çanta Stadı'nın yeniden hizmete açılması için harekete geçen Yılmaz'ın bölge kulüplerinin maçlarını oynayabileceği ekstra bir suni çim saha için de kolları sıvadığı ifade edildi.

Çanta Stadı'nın yeniden faaliyete geçirilmesi halinde Müjdat Gürsu ve Ortaköy Stadı'ndan sonra Silivri ilçesinin yeni bir stada daha kavuşacağı, bölge statlarındaki maç trafiğinin de böylece azalacağı, kulüplerin rahat bir nefes alacakları kaydedildi.

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın amatörlere büyük önem verdiğini, ileriki dönemlerde hemen hemen her kulübün antrenman yapabileceği bir sahaya kavuşacağını söyledi. Tonta, “İnşallah ileriki zamanlarda hemen hemen her takımın antrenmanlarını yapabileceği bir sahası olacak. Biz de Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği olarak desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a teşekkür ediyoruz” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP