Uzaktan eğitim için doğru seçenek

Uzaktan eğitim için doğru seçenek

26.03.2020 08:58:47

İlçemiz öğretmenleri Mustafa Turan ve Zafer Andaç Özer tarafından kurulan, uluslararası düzeyde eğitim hizmeti sunan www.mustafa-turan.com adlı siteden dilediğiniz etkinlik ve çalışmaları ücretsiz olarak indirebilir, çocuğunuzun uzaktan eğitimini destekleyebilirsiniz. 

İlçemiz sınıf öğretmenlerinden Mustafa Turan, Bilişim Teknoloji Öğretmeni Zafer Andaç Özer'le birlikte kurdukları, Google translate ile yüzü aşkın dile çevrilmekte ve uluslararası düzeyde eğitim hizmeti sunan www.mustafa-turan.com adlı siteleri hakkında Hürhaber okurlarıyla bilgi paylaştı. Turan, sitede ilkokul ve okul öncesi öğrencilerine, ayrıca öğretmenlerine de etkinlik ve materyallerle sundukları destekle birlikte Akıl ve Zekâ Oyunları, BİLSEM'e Hazırlık, Atatürk Arşivi ve Etkinlik Çalışmaları, Robotik Kodlama Çalışmaları, Satranç Materyalleri ve Etkinlik Çalışmaları gibi birçok içeriği sıraladı.  Yaşadığımız şu zor süreçte evde eğitim ve uzaktan eğitim çalışmaları noktasında ailelerin www.mustafa-turan.com sitelerinden diledikleri etkinlik ve çalışmalarımızı ücretsiz olarak indirebileceklerini  duyurdu.

TURAN: ÜLKEMİZİN GELİŞMESİ VE KALKINMASI ANCAK EĞİTİMLE MÜMKÜN

Sınıf öğretmeni Turan, yaptığı çalışmaları ve sitelerinin kuruluş sürecini ve verdiği eğitim hizmetini şöyle anlattı:  “Silivri'mizde görev yapan bir sınıf öğretmeni olarak çocukluğumdan beri ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasının ancak eğitimle olacağına inanan biri olarak bütün çalışmalarımı ve gayretimi bu alanda sarf ettim.

Hazırladığım eğitim materyalleri ve çalışmalarım; ulusal ve uluslar arası düzeyde birçok sitede yayınlandı. 2018 yılında aldığım bir kararla hazırladığım eğitim materyalleri ve çalışmalarımı hiçbir beklenti ve talebimiz olmaksızın sevgili öğrencilerimizin, değerli ailelerimizin ve saygıdeğer meslektaşlarımızın istifadelerine sunmaya karar verdim.

“SİTEMİZ ÜCRETSİZ VE ÜYELİK GEREKTİRMEMEKTE”

Bilişim ve Teknoloji alanında duayen, Silivri'mizde görev yapmakta olan Bilişim Teknoloji Öğretmeni Zafer Andaç Özer Hocama niyeti izah ettim. Sağ olsun hocamın ve şahsımın  büyük emek ve gayretleri noktasında www.mustafa-turan.com sitemizi kurduk.

Sitemiz tamamen ücretsiz ve üyelik gerektirmeyen bir sitedir. Ülke eğitimimize adanan sitemiz google translate ile yüzü aşkın dile çevrilmekte ve uluslar arası düzeyde de hizmet sunmaktadır. 

SİTEDE YER ALAN ETKİNLİKLER

Sitemiz İlkokul ve Okul Öncesi öğrencilerimize hizmet sunmakla birlikte; eğitim hizmeti bünyesinde;

-      Akıl ve Zekâ Oyunları

-      BİLSEM'e Hazırlık Çalışmaları

-      Atatürk Arşivi ve Etkinlik Çalışmaları

-      Robotik Kodlama Çalışmaları

-      Satranç Materyalleri ve Etkinlik Çalışmaları

-      Disleksi Etkinlik Materyalleri

-      İzcilik Materyalleri ve Etkinlik Çalışmaları

… Ve daha binlerce etkinlik çalışma ile hizmet sunmaktadır.

SORUMATİK VE KELİMATÖR BÖLÜMÜ İÇERİĞİ

Sitemiz bünyesinde ayrıca Bilişim Teknoloji Öğretmeni Zafer Andaç Özer Hocamızın kendi yazılımları olan sorumatik ve kelimatör bölümünde bulunmakta. Sorumatik Bölümünden aşağıdaki konu başlıklarından istenildiği sayısınca soru üretile bilinmektedir; Matematik Problemleri, Dört İşlem Örnekleri, Mantıksal Düşünmeyi Geliştirme Çalışmaları, Sayılar ile İlgili Alıştırmalar, Ondalık Sayılar ile İşlemler, Kesir Alıştırmaları, Saat İşlemleri ve Sözel Alıştırmalar.

ETKİNLİK VE ÇALIŞMALAR ÜCRETSİZ İNDİRİLEBİLİR

Güzel ülkemizin ve dünyanın zor süreçten geçtiği bu dönmede; evde eğitim ve uzaktan eğitim çalışmaları noktasında aileler www.mustafa-turan.com sitemizden diledikleri etkinlik ve çalışmalarımızı ücretsiz olarak indirebilirler. Ayrıca öğretmenlerimiz sitemizden indirdikleri etkinlik ve çalışmalarımızı Eba'dan kendi öğrencileri için yayınlayabilirler.

Sağlık ve mutluluğun dolu olduğu günler temennisiyle sitemizin Silivri'mize, güzel ülkemize ve dünyaya hayırlı olmasını diliyoruz. Her şey güzel ülkemizin eğitimi için.”

Renginar SALİ

YORUM YAP