Tarin Sigorta ile daha güvenli bir hayat

Tarin Sigorta ile daha güvenli bir hayat

11.10.2019 15:37:09

Tarin Sigorta ile iş hayatına adım atan Dilara Tarin daha güvenli bir yaşam için ihtiyaç duyulan sigorta hizmetini sunduklarını belirtti.

Tarin Sigorta Aracılık Hizmetleri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yemeniciler Geçidi Sokak, No: 2/4 adresinde Silivri'de hizmet vermeye başladı.
Dilara Tarin'in hizmete açtığı ve geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Emine Tarin'in de birlikte olduğu kuruluş Doğa Sigorta Acentesi olarak hizmeti veriyor.
Dilara Tarin, DASK, konut, iş yeri yangın, trafik, kasko özel sağlık tamamlayıcı sağlık gibi tüm branşlarda sigorta hizmeti verdiklerini belirtirken, özellikle tamamlayıcı sağlık sigortası konusunun altını çizdi.
Doğa Sigorta'nın sağlık konusunda çok doğru bir adım olduğunu belirten Tarin, “Doğru adım tamamlayıcı sağlık sigortası, sigortalının SGK ve Doğa Sigorta ile anlaşmalı özel sağlık kurumlarında, ödeyeceği SGK fark ücretini karşılayan bir sigorta poliçesidir.
Yatarak tedavi veya yatarak+ayakta tedavi planlarından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilir, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını güvence altına alabilirsiniz” dedi.
SGK kapsamında olan 0-59 yaş arası tüm TC vatandaşlarının, Doğa Sigorta Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası imkanından yararlanabileceğini belirten genç sigortacı, aile olarak sigorta yaptırılması durumunda aile indirimine hak kazanıldığının da vurguladı.
Doğu adım tamamlayıcı sağlık sigortasının sunduğu avantajlarını anlatan Dilara Tarin, “Düşük primlerle kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti. Geniş anlaşmalı kurum ağı. Özel hastanelerde farksız tedavi imkanı. Check Up Paketi. Kapsamlı diş paketi. Acil durumlarda 7/24 ambulans hizmeti. Ömür boyu yenileme garantisi…”nin olduğunu belirtti.
Dilara Tarin, Doğa sağlık sigortasının sağladığı diğer avantajları da şöyle ifade etti: “ “Ürünüm sadece SGK ile anlaşmalı sağlık kurumlarında geçmesin” diyen, isteğe bağlı ‘A+Yatarak Tedavi Teminatı' ile sigortalarımıza SGK şartı aranmaksızın tüm anlaşmalı sağlık kurumlarının kapısı aralanıyor.
En iyi fiyat garantisi ile yaygın hastane ağı imkanı sunduklarını belirten Dilara Tarin, “Her çeşit sigortacılık işlemi hakkında bilgi için 0543 293 94 94 - 0212 728 81 92 nolu telefonlardan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilir” dedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP