SİAD’tan ‘Barış Pınarı Harekâtı’ açıklaması

SİAD’tan ‘Barış Pınarı Harekâtı’ açıklaması

11.10.2019 15:36:10

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili açıklama yayımladı. “Türk Milleti her zaman olduğu gibi yine ordusunun yanındadır” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, "Mehmetçiğimizin burnu bile kanamadan harekâtı sonuçlandırmasını diliyoruz" denildi.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarını ortadan kaldırıp, güvenli bir bölge haline getirmek adına Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili destek mesajı paylaştı. Mehmetçiğimiz için hayır duasının edildiği açıklamada, “Türk Milleti her zaman olduğu gibi yine ordusunun yanındadır. Biz Silivri SİAD ailesi olarak Mehmetçiğimizin burnu bile kanamadan harekâtı sonuçlandırmasını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“TÜRK MİLLETİ, ORDUSUNUN YANINDA”

Söz konusu açıklamada aynen şunlar kaydedildi: “Kamuoyumuzun dikkatine, kahraman ordumuz ülkemizin aydınlık geleceği, komşu Suriye topraklarının güven altına alınması için 'Barış Pınarı Harekatı' başlatmış bulunmaktadır. Türk Milleti her zaman olduğu gibi yine ordusunun yanındadır. Biz Silivri SİAD ailesi olarak Mehmetçiğimizin burnu bile kanamadan harekatı sonuçlandırmasını diliyoruz. Allah onları korusun.”

Hazal BAŞARAN

 

YORUM YAP