Sudaki İzler Sergisi açıldı

Sudaki İzler Sergisi açıldı

4.10.2019 10:32:31

Kültür Merkezi kursiyerleri İrem Balcı, Gülhan Cantancı ve Aygül Yıldız, sulu boya eserlerini “Sudaki İzler” adı altında sergiliyor.

Silivri Sanat Platformu bünyesinde, Silivri Belediyesinin katkılarıyla, 3 Ekim 2019 Perşembe günü, saat 14.00'da Silivri Belediyesi Sanat Galerisi'nde Sudaki İzler Sergisi açılışını gerçekleştirdi.
Kültür Merkezi Yetişkin Resim Kursu kursiyerleri İrem Balcı, Gülhan Cantancı ve Aygül Yıldız, Nayazi Bulut'un eğitmenliğinde bir yıl gibi kısa bir süre içinde hazırladıkları sulu boya eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.
Serginin açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Sanat Platformu üyeleri ve birçok davetli katılarak sanatseverleri yalnız bırakmadı.

SOLAK: KUTLUYORUM, EMEKLERİNİZE SAĞLIK
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, “Bu sanat dalına yeni başlayan ve buna rağmen düşüncelerini ve hayallerini katarak böylesine güzel eserler yaratan kursiyerlerimizi kutluyorum. Emeklerine sağlık. Sizlere eğitim veren, destek olan hocalarımızı da tebrik ediyorum.
Hocalarımız bizim için olmazsa olmaz, bizim için çok değerliler. Onlarla birlikte hayallerimizi gerçekleştirmek çok güzel bir olay. Çalışmalarınızın devamını diliyorum. İnşallah bizler de çalışmalarınızla onur duyar ve çok mutlu oluruz. Serginiz hayırlı ve uğurlu olsun.”
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, açılış konuşmasının ardından serginin sahipleri İrem Balcı, Gülhan Cantancı ve Aygül Yıldız'e Silivri Belediyesi Kültür Merkezi adına çiçek sundu. Ardından sergi gezildi. Sergiyi inceleyen konuklar, beğenilerini ifade ederek eser sahiplerini tebrik etti.
Sudaki İzler Sergisi, 13 Ekim 2019 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP