“Silivri’ye hak ettiği değeri kazandıracağız”

“Silivri’ye hak ettiği değeri kazandıracağız”

19.06.2018 10:12:24

10 bin kişinin katıldığı sahil iftarı ile Ramazan'ı tamamlayan AK Partili kadrolara Başkanlık eden Mutlu Bozoğlu, teşekkürün yanı sıra 24 Haziran'a ilişkin mesajları ile de odaklandıkları sürece işaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramını, sahilde İBB tarafından verilen büyük iftara evsahipliği yaparak karşıladı.
İBB tarafından düzenlenen, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programlarının sonuncusu yaklaşık 10 bin kişilik katılım ile Silivri sahilinde gerçekleşti. Programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca, Tülay Kaynarca ve Milletvekili adayı Sinan Karşıyaka'nın yanı sıra Silivri'de faaliyet gösteren STK'lar, Oda Başkanları, Dernekler ve binlerce vatandaş katıldı.

BOZOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ
Ramazan ayının başlangıcı ile beraber Silivri'nin mahallelerinde 'Gönlümüz bir soframız bir' sloganı ile gerçekleştirilen iftarlarda toplamda 75 bin kişiyi ağırladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Bu güne kadar kurduğumuz gönül sofralarına iştirak ederek sofralarımızı bereketlendiren 35 mahallemizin her birine, İBB Başkanımız Mevlüt Uysal beyefendiye, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, tiyatro ve kültürel etkinlikler için İBB Kültür Daire Başkanlığına, İlçe Yönetim Kurulu Üyele-rimize, SKM Başkanımız Sayın Filiz Güler ve SKM ekibimize, İlçe Genlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve yönetimlerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine, Muhtarlarımıza, İBB Açık Hava İftar Programları Silivri Sorumlusu Ekrem Yavuz ve Mehmet Çaylak'a, iftar programı personellerine ve emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyoruz.
Yüce Mevla tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız bütün ibadetleri kabul eylesin. Herkesten Allah razı olsun. Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı kapsamında ‘Gönlümüz bir soframız bir' sloganı ile Silivri'mizin bütün mahallelerinde kurduğumuz gönül sofralarında yaklaşık 75 bin vatandaşımız ile bir araya geldik. Düzenlediğimiz sahur programları ile birçok STK ve dernek ve cemiyetler ile Ramazan gecelerini bereketlendirdik. SKM Başkanlığımızın yaptığı programlar ile birçok milletvekili, bakan ve milletvekili adaylarımızla siz değerli hemşerimizin kapısını çaldık. Buradan bir kez daha kapıları ile beraber, bizlere gönüllerini de açarak destek veren bütün Silivrili hemşerimize canı gönülden teşekkür ediyor, mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

“AMACIMIZ SİLİVRİ'MİZE HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANDIRMAK, AK HİZMETLERLE DONATMAK”
AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda da görüş ve duygularını şöyle ifade etti: “AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak bizler teşkilatımızın bütün kademeleri ile siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olan ve bütün güzellikleri ile bizleri bağrında büyüten güzide ilçemize hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. İlçemizde gerek sizler tarafından tespit edilen eksikliler gerek bizim tarafımızdan tespit edilen problemlerin çözümü noktasında İBB ve ilçe başkanlığımızın bütün imkanları ile sahadayız. Bizim amacımız Silivri'mize hak ettiği değeri kazandırmak ve bütün coğrafik, ekonomik, tarihsel ve doğal güzelliklerini muhafaza ederek, Silivri'yi AK hizmetlerle donatmak.

“ERDOĞAN'I SİSTEMİN İLK BAŞKAN'I YAPARAK DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ HEP BİRLİKTE AÇACAĞIZ İNŞALLAH”
Aynı hissiyat ve heyecanla 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerde sizlerin de desteği ile; iktidarı boyunca Türkiye'yi dev hizmetler ve dev projelerle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sistemin ilk Başkan'ı yaparak daha güçlü bir Türkiye'nin önünü hep birlikte açacağız inşallah.
Ramazan Bayramının birlik ve beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını temenni ediyor, bayramınızı en kalbi duygularla kutluyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılım yoğun oldu. Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki dönem ilçe başkanları Metin Karakaş, Dilek Demiral Öney, Rıfat Kutlu, önceki dönem belediye başkanları Hüseyin Turan, Tahir Sert, SKM Başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları birlikte teşkilat bayramlaşmalarını gerçekleştirdiler.

Haber Merkezi

YORUM YAP