Silivri Trap Atıcıları Türk Milli takımını zorluyor

Silivri Trap Atıcıları Türk Milli takımını zorluyor

12.06.2019 10:16:24

Ülkemizin dört bir yanından gelen iddialı sporcuların katıldığı şampiyonada Silivrili atıcılar, milli sporcular ile dereceye kaldı.

Silivri Avcılar Kulübünün, İstanbul İstinye Poligonunda düzenlediği ve ülkemizin dört bir yanından gelen iddialı sporcuların katıldığı şampiyona 108 sporcuyla 9 Haziran Pazar günü yapıldı. Müsabaka Türkiye Atıcılık Federasyonu Hocası Ali Emre Güray ve milli sporcularımız Yavuz İlnam, Nedim Tolga Tuncer, Bayan Milli Takım Sporcumuz Safiye Sarıtürk ile pek çok eski milli takım sporcumuzun katılımıyla gerçekleşti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Dernek Başkanı Mesut Güçlü, görüşlerini şu şekilde yansıttı: “Finale kalan 6 sporcunun dördü milli sporcu diğer ikisini de Silivrili sporcular olması bizim gurur kaynağımız oldu. Şampiyona sonucu şu şekilde belirlendi: 1. Nedim Tolga Tuncer (milli sporcu), 2. Yavuz Alço (milli sporcu), 3. Ediz Özkanli (Silivri Avcılar Kulübü), 4.Yavuz İlnam (milli sporcu), 5. Safiye Sariturk (bayan milli sporcu), 6. Emir Yelkenci (Silivri Avcılar Kulübü). Yakın bir gelecekte milli forma ile Ülkemizi ve Silivri'mizi temsil edecek genç kardeşlerimize başarılar diliyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP