Silivri Belediyesi, fuar ve çalıştaylarda boy gösterecek

Silivri Belediyesi, fuar ve çalıştaylarda boy gösterecek

8.10.2019 10:39:23

Başkan Volkan Yılmaz, Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda ilçemizi  ‘marka kent, tarım kenti' olarak dönüştürme hedeflerine değinerek Silivri Belediyesi olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Silivri'nin geleceğinin tarımsal alanda yapılacak çalışmalarda olduğunu her platformda vurgulayan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçemizin ekonomik gelişme sürecine değişik kanallardan katkı sağlamaya devam ediyor. Ekim Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu'nda konuşan Yılmaz, çiftçiliğin ve tarımın önemine değinerek yapacağı çalışmalardan bahsetti.

SİLİVRİ BELEDİYESİ, INTERFRESH EURASİA FUARI'NA KATILACAK
Volkan Yılmaz, Türkiye'nin yaş meyve ve sebze sektörünü Antalya'da buluşturan Interfeh Eurasia Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Interfresh Eurasia Fuarı'nın yaş meyve ve sebze sektörünü bir araya getiren önemli bir etkinlik olarak T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere, T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ihracatçı birlikleri ve kalkınma ajanslarının destekleri ile 16 Ekim tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açacağını belirten Yılmaz, fuara Silivri'den tarımsal faaliyetlerle iştigal eden (Ziraat Odası, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Önder Çiftçi Derneği vb.) paydaşlarla katılacaklarını bildirdi.

ÇEŞME'DE DÜZENLENECEK OLAN ÇALIŞTAYDA KONUŞMACI OLARAK YER ALACAK
Volkan Yılmaz, fuarın ardından Silivri Belediye Başkanı olarak Turizm, Ekonomi, Bilimsel Araştırma ve Tanıtma Merkezi'nin Çeşme'de düzenleyeceği çalıştaya katılacağını ifade etti. Yılmaz, 3 gün sürecek olan çalıştayın son gününde ‘Belediyelerde Tarım ve Diğer Üretim Alanlarında Hizmet İmkanları, İstihdam Geliştirme Projeleri, Finansman Tercihleri ve Finans Yönetimi' konuları hakkında konuşmacı olarak değerlendirmelerde bulunacak.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP