Sanayiye bahar bakımı

Sanayiye bahar bakımı

21.04.2017 10:10:24

Ercan Çalışkan, Sanayi Sitesinde yapılan iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları için Silivri Belediyesine teşekkür etti.

Silivri Sanayi Sitesinde yaza hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sitenin girişinde bulunan güvenlik kulübesinin kabloları yer altına alındı, ışıklandırma arttırıldı, bunun yanı sıra ara ve ana yollarda tamirat çalışmaları gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR İÇİN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini ileten Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Sanayi Sitesi girişini daha görünür ve dikkat çekici kılmak için düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Aynı zamanda ağır geçen kış koşullarının ardından bozulan sanayi içi yolların bakım ve onarımının, çevre düzenlemelerinin de Belediye Ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini aktaran Çalışkan, “Başta Belediye Başkanımız Özcan Işıklar olmak üzere Başkan Yardımcımız Hasan Solak, Fen İşleri ve Park ile Bahçe müdürlüklerine esnaflarımız adına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her ihtiyacımızı anında denebilecek bir hızla çözüme kavuşturan, anlayış ve büyük bir destek ile faaliyetlerimize katkı sunan tüm Silivri Belediyesi yetkililerine minnettarız, onları her zaman yanımızda hissederek çalışmalarımıza daha güçlü, hizmetlerimize daha iyi şekilde devam ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP