Profesyonellerden Barista Eğitimi aldılar

Profesyonellerden Barista Eğitimi aldılar

17.02.2020 15:18:20

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Servis Dalı öğrencileri, işletmede profesyonellerden Barista Eğitimi aldı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Servis Dalı öğrencileri, İçecek Servisi Dersinde İşbaşı Eğitim kapsamında BUTTERFLY CHOCOLATE & HELMUT SACHERS KAFFEE işletmelerinde Barista Eğitimi aldı.

ÖĞRENCİLER, DEĞİŞİK YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN KAHVELERİ DENEYİMLEDİ

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkilileri, söz konusu eğitim hakkında Hürhaber'le şu bilgileri paylaştı: “Öğrencilerimiz öncelikle Kahve hakkında genel bir eğitim aldıktan sonra her biri işlerinde profesyonel baristacıların eşliğinde değişik yöntemlerle üretilen kahveleri deneyimledi. Her birinin sonuçlarını öğrenerek, kahve çekirdekleri ve kavurmadan espresso bazlı uygulamalara kadar, dükkan operasyonundan Türk kahvesine kadar barista mesleğine dair her detayı son teknoloji makinalarla çalışarak kahve hazırladılar.

OKUL MÜDÜRLÜĞÜNDEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

HELMUT SACHERS KAFFEE işletmesi Ceosu Mehmet Çolak ve BUTTERFLY CHOCOLATE işletmesi genel koordinatörü Hamza Dalgıç'a okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerine gösterdikleri ilgili ve alaka için teşekkürü bir borç biliriz. Öğrencilerimizin bu workshop çalışmasını organize eden Halime Uzman'a teşekkür eder, yeni işbaşı eğitim organizasyonlarının devamını dileriz.”

Renginar SALİ

YORUM YAP