Ortaköy Sezin Öztaş’ta güzel değişim

Ortaköy Sezin Öztaş’ta güzel değişim

11.09.2019 10:29:46

Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu, yeni 2019-2020 eğitim-öğretim yılına okul binasında yapılan yenileme çalışmaları sonrasında güzel bir değişimle başladı.

Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu yöneticilerinin girişimleriyle, hayırseverlerin de desteğiyle fiziki yapıda tadilatlar yapılarak öğrenci ve öğretmenlere daha güzel bir eğitim ortamı sağlandı.
Okul koridorlarında zemin ve duvarlar yenilenerek daha sağlıklı, ferah ve modern bir görünüm kazandırıldı. Öğretmenler Odası'nda boyası dökülen duvarlar yenilendi.
Müdür Yardımcısı Harun Batuhan Çeçen'in girişimleri sonucunda okul kütüphanesi, İç Mimarlık son sınıfta okuyan bir üniversite öğrencisi arkadaşı tarafından dizayn edildi. Çeçen, ilk işini hiçbir ücret talep etmeden okulları için yapan iç mimar arkadaşının rahmetli babasının adını kütüphaneye vererek kendisine güzel bir jest yaptı. Yücel Ayden adı verilen modern kütüphane, yeni öğretim yılı açılışında Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine de hoş bir sürpriz oldu. Ortaköylü öğrenciler, kendilerine sağlanan bu güzel ortamda artık daha büyük bir heyecanla okuyacak.

Renginar SALİ

YORUM YAP