MHP’liler Yıldırım için oy istedi

MHP’liler Yıldırım için oy istedi

24.05.2019 14:22:13

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Kale Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ‘Bereket Sofrasında Buluşalım” temalı iftar programında yaptıkları konuşmada, vatandaşlardan 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'a destek vermelerini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı dün akşam Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftarla ilçe halkını ağırladı. İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı iftar programına MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP MYK Üyesi Davut Haskılıç, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, çok sayıda vatandaş ve medya temsilcileri katıldı.

YALÇIN: YILMAZ'IN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM DAVA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İftar programında davetlilere seslenen İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine değindi. Yalçın konuşmasına, “Değerli misafirlerimiz, aziz dava arkadaşlarım mübarek Ramazan ayında iftar vesilesi ile sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum, ilçe teşkilatı adına hepinize hoş geldiniz diyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek başladı. Yalçın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu güzel iftar programında vaktinizi fazla almak istemiyorum ancak bir teşekkürü huzurlarınızda yinelemek istiyorum. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bir ilki başararak Cumhur İttifakı'nın MHP adayı sayın Volkan Yılmaz beyin Belediye Başkanı seçilmesine katkı sağlayan bütün dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

“İSTANBUL SEÇİMLERİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Dava arkadaşlarımın aynı azim ve kararlılıkla 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'na olan inancımızı ve bağlılığımızı gece gündüz çalışarak eksik kalan bir şeyin tamamlanması için sayın Binali Yıldırım beyin seçilmesine katkı sağlayacaklarına olan inancımı sizlerle paylaşıyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ARKAZ: 23 HAZİRAN SEÇİMLERİ BİZİM İÇİN VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yalçın'ın ardından söz alan İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ın da gündeminde İstanbul'da 23 Haziran günü yenilenecek seçim vardı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a açıkça oy isteyen Arkaz, şöyle konuştu: “Bu mübarek günde sizlerle beraber olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Allah tuttuğumuz orucu kabul eylesin. Ramazanı nasip eyledi bize bayramı da nasip eylesin inşallah. Biliyorsunuz 15 Temmuz olayı yaşadık. Bu 15 Temmuz olayında Türkiye Cumhuriyeti yıkılmak, Türk milleti bölünmek istendi. O gece MHP'nin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey, kalkışmanın kabul edilemez olduğunu, hükümetin yanında olduğunu bildirdi. Cumhur İttifakı o gün kuruldu. O günden bugüne kadar aynen devam ediyor. Ayrıca Silivri'de belediye başkanlığı seçiminde gösterdiğiniz onurlu duruştan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. 23 Haziran seçimleri bizim için ve ülkemiz için çok önemli. İstanbul önemli bir Türk-İslam kentidir. Övünmemize esas teşkil eden, Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)'in; “Kostantiniyye (İstanbul) muhakkak fethedilecektir. Bu fethi yapacak hükümdar ne güzel hükümdar ve onun askerleri ne güzel askerdir” hadis-i şerifidir. Napolyon bile; “Eğer dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu” demiş. Bu bizim için ne büyük onur ve mutluluk.

“BİNALİ YILDIRIM'IN DEVLET TECRÜBESİ VAR”

23 Haziran seçimlerinde iki tane aday var. Biri Binali Yıldırım bey, diğeri Ekrem İmamoğlu. Binali Yıldırım bey bilgisi, becerisi, devlet tecrübesi, özel teşebbüsü ve İstanbul'u tanıması ile öne çıkıyor. Binali Yıldırım bey, 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyor. Avrasya geçidi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü,  İstanbul 3. Havalimanı, Osmangazi Köprüsü, Marmaray ve buna benzer dünya çapındaki eserlerde Binali beyin imzası var. Arkasında Cumhur İttifakı var. HDP'si, ÖDP'si, TKP'si bilmem nesi karşı tarafta…

“GENEL BAŞKANIMIZA MAHCUP OLMAK İSTEMİYORUZ”

Ben özetle şunu söylemek istiyorum; 31 Mart'ta gösterdiğimiz heyecanı ve özveriyi Allah aşkına bu seçimlerde de gösterelim. Binali beyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP'nin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beye mahcup olmak istemiyoruz. Sizlerden ricam odur. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

AKSU: KÜSKÜNLÜKLERİ BİR KENARA BIRAKARAK BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ

Ramazan-ı Şerif'in dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemi olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu sözlerinde, “Aziz hemşerilerim, Ramazanınız mübarek olsun. Cenab-ı Allah Ramazan'ın bereketinden, feyzinden her birimizin yararlanmasını nasip etsin. Milli mücadelemizin 100. yılını kutladık. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyorum. Ramazan ayı kuşkusuz küskünlüklerin bir kenara bırakılacağı, gönüllerin alınacağı bir ay. O sebeple kırgınlıkları bir kenara bırakalım, 23 Haziran'da hep beraber demokrasi şöleni için sandığa gidelim ve yarım kalmış bir işi inşallah tamamlayalım.

“İSTANBUL HAÇLI YEDEKLERİNE TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TASALLUTUNA BIRAKILMAZ!”

İstanbul'da gasp edilen milli iradeyi aslına rücu edelim. Demokrasi şöleni içinde İstanbul kazansın, İstanbullular kazansın. İstanbul haçlı yedeklerine terör örgütlerinin tasallutuna asla bırakılmaz, bırakılmayacaktır… İstanbul 2053-2071 vizyonu olan Türkiye'nin hedeflerine uygun olarak yönetilmek zorundadır. Bunu yapacak olan da bilgisiyle, birikimiyle, devlet tecrübesiyle, millete adanmışlığıyla sayın Binali Yıldırım'dır. İnşallah 23 Haziran'da sizlerin desteğiyle İstanbul'u ehline emanet edeceğiz. Bu düşüncelerle şimdiden Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Hepinize hürmetlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

İftar programı, yemek duası ile sona erdi.

Hazal BAŞARAN

  1. ali ali

    fatiha bilmez camia yıldırımın pekeke açıklamaları dogrultusunda payandalığa devam ederek bekadan pontusa geçiş yaptılar

YORUM YAP