İbrahim Çeşmecoğlu’dan iki kitap birden

İbrahim Çeşmecoğlu’dan iki kitap birden

22.10.2021 10:38:52

İbrahim Çeşmecoğlu, iki kitapla yazarlık kariyerini resmen başlatmış oldu. “Islığımın canını aldılar” ve “Ellerim yaşar mı, hiç yüzün ölünce” isimli eserler okuyucularıyla buluşma heyecanı yaşıyor.

Aktif siyaset ve sosyal duruşu ile yakından tanıdığımız İbrahim Çeşmecioğlu yazarlık konusunda kallavi bir adım atarak iki kitabın yazarı olarak edebi yönünü okuyucuların beğenisine sundu.

“Islığımın canını aldılar” ve “Ellerim yaşar mı, hiç yüzün ölünce” adlı kitapları çıkan Çeşmecioğlu, “İnsanlığın binlerce yıldır genişlemeye devam eden kültür ırmağına iki küçük damla da bizden olsun” diyerek yayınlanan kitapların duyurusunu yaptı.

ÇEŞMECİOĞLU'NDAN İKİ KİTAP BİRDEN

Çıkan eserleri ile ilgili mutluluğunu da şöyle paylaştı: “Değerli dostlarım kitaplarımı bu sabah kargodan teslim aldım. Ve içimden ilk geçen, gerek yazılma aşamasında, gerekse satışa çıktığı şu günlerde iyi dilekleriyle yanımda olan, içtenliğiyle gönlümü tepeleme huzur dolduran siz değerli dostlarımla paylaşmak oldu. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, var olun...varlığınız canınızı ve ceminizi yüceltsin.

Kitaplarımı edinmek isteyen arkadaşlarım Silivri'deki kitapçılardan birde aşağıda yazmış olduğum linklerden temin edebilirler.

https://cinius.shop/product/isligimin-canini-aldilar/

https://cinius.shop/.../ellerim-yasar-mi-hic-yuzun-olunce/”

İBRAHİM ÇEŞMECİOĞLU HAKKINDA

İbrahim Çeşmecioğlu, 1966 yılında Silivri Ortaköy'de doğdu. İlkokulu burada, orta ve lise öğrenimini Silivri Lisesinde tamamladı.  Babasının rahatsızlıkları nedeniyle erken yaşlarda ailesinin sorumluluğunu üstlenerek, fabrikada ön muhasebe, tarım ve daha sonra da küçük çaplı ticaretle uğraşmaya başladı. Uzun yıllar Silivri'nin köylerinden süt toplayıp, İstanbul'un çeşitli semtlerinde satışını yaptı. Böyle olunca dönemin koşullarını, sokağı ve ezilen insanların derin yoksulluğunu erken yaşlarda tanımış oldu. İçinde duyduğu rahatsızlıkla çözüm konusunda adımlar atmak için şu anda bulunduğu yaşlara kadar Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli görevler üstlenerek aktif siyasetin içinde olmayı tercih etti. Şimdilerde ise doğduğu yer olan Ortaköy'de gençliğinde olduğu gibi toprağı işleyerek ve kitap çalışmalarını sürdürerek yaşamıma devam ediyor.

 

 

YORUM YAP