Güzelce’de Canbaz’ın listesi şekilleniyor

Güzelce’de Canbaz’ın listesi şekilleniyor

6.04.2021 09:01:47

Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor'da Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulda adaylığını resmen açıklayan kulüp başkanı Tamer Canbaz'ın listesinde yer vermeyi planladığı isimler ortaya çıkmaya başladı.

Tamer Canbaz'ın listesinde yer vermesi büyük ölçüde kesinleşen İskender Fındık'ın yanı sıra 7 asil ve 7 yedek ismi doldurmak için de arayışlarını hızlandırdığı bildirildi. Yönetim kurulundan kongre öncesi liste oluşturmak için tam yetki alan Canbaz'ın mevcut yönetimden Recep Erol, Mehmet Hepgül, Bayram Günay ve Serhat Çelik'le biraraya gelerek fikirlerini alacağı, bu isimlerle yapacağı görüşmelerin sonucuna göre genel kuruldaki listesine yön vereceği bildirildi. Canbaz'ın mevcut yönetimdeki 4 ismin yanı sıra dışarıdan yönetime almayı planladığı isimleri de büyük ölçüde belirlediği elimize ulaşan duyumlar arasında. Canbaz'ın şu ana kadar İskender Fındık'ın yanısıra Fatih Çınar, Selim Pazarlı, Hayrettin Abali, İhsan Özşan, Ali Elbaş, Erdem Kadakal, Zülfikar Ereke, Ali Erkan Demir gibi isimlerle de temas halinde olduğu, bu isimlere yöneticilik teklifinde bulunduğu kaydedildi. Liste çalışması hakkında bir açıklamada bulunan Canbaz kuracakları yeni yönetimle Güzelcespor'u çok daha üst noktalara taşıyacaklarına inandığını söyledi.

“ASİL-YEDEK AYRIMI OLMAYACAK”

 Canbaz “Güçlü bir yönetimle Güzelcespor'u diğer arkadaşlarla beraber ekip olarak önümüzdeki dönemlerde çok daha üst noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Yeni kuracağımız yönetimde asil de olsa yedek de olsa birlikte çalışarak birlikte karar vereceğiz. Yedek listede yer vereceğimiz isimler imza yetkisi olmasa da katkı ve destekleri olması gerektiğini, yönetimin daha güçlü olması için bunun da şart olduğunu düşünüyorum.” İfadesini kullandı.

“KOLTUK İSTİYORSA KOLTUĞU DA DEVREDERİZ”

İsmi başkanlık adayları arasında geçen Recep Erol ile de bir görüşme yapacağını ifade eden Canbaz “Recep Erol'la da bir görüşme yapmayı planlıyorum. Görüşmek istiyorum. Böyle bir düşüncesi varsa ortak hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Başkanlığı düşünüyorsa, koltuk istiyorsa koltuğu da devrederiz. Sıkıntı yok” dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP