Güriz: Çok yenilgisiz ve lider takım Silivri’den eli boş gitmiştir

Güriz: Çok yenilgisiz ve lider takım Silivri’den eli boş gitmiştir

14.10.2019 17:02:51

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz, Yomraspor ve Kızılcabölük müsabakalarının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Olumsuzluklar kimseye fayda sağlamaz aksine zarar verir, Silivrispor'u gerçekten sevenler takımına destek olmalıdırlar” dedi.

Zorlu bir periyottan geçerek puan kaybetmemeye alışan Silivrispor hafta sonu oynayacakları Artvin Hopa maçına kenetlendi. Hafta sonu oynadıkları Kızılcabölük deplasmanından bir puan çıkaran Silivrispor'da Teknik patron Sertan Güriz açıklamalarda bulundu. Güriz açıklamasında; “Son haftalarda bir çıkış grafiği içindeyiz. Seri yakalamak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Yomraspor galibiyetinin ardından Kızılcabölük deplasmanına da kazanmak için gittik ve bu maçtan 3 puanla ayrılıp seri yakalamak istiyorduk. Maçtan önce oyuncularıma “kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz” dedim. Daha iyisi olabilirdi ama Denizli'den istediğimizi aldık diyebilirim.

"SKOR LEHİMİZE FARKLI OLABİLİRDİ"

Kızılcabölük iyi takım ama onlarda bizim gibi sezona iyi başlangıç yapamadılar. Maçın başında yediğimiz gol planlarımızı altüst etti. Golden önce Akın'ın altı pastan yüzde yüz kaçırdığı pozisyonun devamında kalemizde golü gördük. Golden sonra çabuk toparlandık diyebilirim. Gökhan'ın şutu ve arka arkaya Emrah ve Bülent'in kale dibinden kafa ile kaçırdığı goller bizim adımıza oldukça önemli pozisyonlardı. Maçın ikinci yarısında ise Eren Gökhan değişikliği ile daha atak ve topa daha çok sahip olarak başladık. Kenarları daha fazla kullanmaya başladık. Eren in şutu çizgiden çıkmasaydı daha farklı skor olabilirdi. İlerleyen dakikalarda Deniz ve Günay'ı da oyuna alarak daha riskli ve atak oyunu oynamaya başladık. Bu oyun sonrasında kalemizde kontra ataklar yaşadık. Daha da yüklendiğimiz dakikalarda istediğimiz golü bulduk ve 1 puan ile sahadan ayrıldık.

"HOPA MAÇINA KONSANTRE OLDUK"

Bu maçtaki özverileri için oyuncularımı kutluyorum. Şimdi önümüzde çok önemli Artvin Hopa maçı var. Hopa takımı yenilgisiz bir takım ve özgüveni yüksek ama biz geçmişimizde çok yenilgisiz ve lider takımları buradan eli boş gönderdik bu hafta da öyle olacak. Takımıma çok güveniyorum.

"SAKATLARDAN YANA DERTLİYİZ"

Sakatlıklardan yana sıkıntılarımız var. Eren Açıkgöz sakat sakat oynuyor, Ali Zorlu ve Enes Demiroğlu'nun takıma dönememeleri bizi gerçekten olumsuz etkiliyor. Onların da biran önce takıma dönmeleriyle daha kaliteli ve alternatifli bir takım olacağız.

"HER ZAMAN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Başkanımız ve yönetim kurulumuza da bizlere her zaman destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Biz sahada onlar ise saha dışında özveri ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Kasaba Taraftar Grubumuza da takımlarını her zaman destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu takıma herkes güvensin be destek versin. Olumsuzluklar kimseye fayda sağlamaz aksine Silivrispor'a zarar verir. Silivrispor'u geçekten sevenler takımına destek olmalıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP