GÜNCEL
Diğer
Silivri'de 337,14 m2 dairenin 50/100 hissesi mahkemeden satılık
T.C. Silivri (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu Silivri’de 337,14 m2 dairenin 50/100 hissesinin mahkemeden satılacağını duyurdu.
Çorlu Nusratiye'de 'bahçeli ev' tapulu 445 m² arsa ihale edilecek
T.C. Çorlu (Sulh Hukuk Mah.) 2. Satış Memurluğu Çorlu Nusratiye'de 'bahçeli ev' tapulu 445 m² arsanın ihale edileceğini duyurdu.
Silivri'de 235.091 m² tarla mahkemeden satılık
T.C. Silivri (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu Silivri'de 235.091 m² tarlanın mahkemeden satılacağını duyurdu.
Sokak İyileştirme Proje çalışmaları sürüyor
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle ve Kavaklı Mahallesi’nde yol çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Yılmaz: Silivri’de Afet Yönetimi Sistematiği oluşturuyoruz
Silivri Belediyesi Meclisi aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, AFAD ile yapılacak iş birliği hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Volkan Yılmaz’ın gündeminde Silivri Belediyesi ve Turkcell iş birliğiyle hayata geçirilen Afet Anında İletişim Projesi ve İstanbul Enerji A.Ş ile yapılan SECAP toplantısı da yer aldı.
Yılmaz: Biz bir işe başladığımız zaman o işi bitiririz
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1900'lü yılların başında yapılan eski belediye hizmet binasının Cumhuriyet dönemini yansıtan bir mimariyle yeniden yapılacağını açıkladı. Yılmaz, “Çok kısa bir zaman zarfında Silivri'nin tarihinin ve Silivri’nin kültür hayatındaki yerini alacaktır. Biz bir işe başladığımız zaman o işi bitiririz. 6 ay gibi bir süre zarfında kurdeleyi hep beraber kesmeyi planlıyoruz” dedi.
Aralık ayı meclisi 2. Birleşimi Cuma
Silivri Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 08 Aralık 2023 Cuma günü saat 10.30 'da gerçekleştirilecek.
Tekirdağ Çerkezköy'de taşınmazın 1/6 hissesi icradan satılık
T.C. Çerkezköy İcra Dairesi Tekirdağ Çerkezköy’de taşınmazın 1/6 hissesinin icradan satılacağını duyurdu.
İcradan satılık 2017 model FIAT
T.C. Çerkezköy İcra Dairesi Tekirdağ Çerkezköy’de 2017 FIAT’ın icradan satılacağını duyurdu.