GÜNCEL

Diğer

    Devlet Hastanesine cihaz bağışladılar

    Başhekim Op.Dr. Mehmet Akif Seylan, Devlet Hastanesine cihaz bağışında bulunanlara teşekkür plaketi sundu.

    Çorlu Kazimiye'de icradan satılık 119 m² 3+1 daire

    T.C. Çorlu İcra Dairesi Çorlu Kazimiye'de 119 m² 3+1 dairenin icradan satılacağını duyurdu.

    Çorlu Atatürk Havalimanı otomat mahalli kiralama ihalesi

    DHMİ Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı Müdürlüğü Çorlu Atatürk Havalimanı otomat mahalli kiralamak için ihale başlatacağını duyurdu.

    Ormancılık çalışmalarının takibi ve kontrolü hizmeti alınacak

    Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü Ormancılık çalışmalarının takibi ve kontrolü hizmeti alacağını duyurdu.

    Komşu ilçeye Silivri’den iki transfer

    Halide Avlu’dan sonra Harun Akkan da Marmara Ereğilisi Belediyesinde başkan yardımcısı olarak göreve başlıyor. Böylece Silivri olarak komşu ilçeye biri siyasi diğeri memur iki başkan yardımcısı transfer etmiş olduk.

    Tarin, yeniden Başkan Yardımcısı

    Emine Tarin, bir dönemin ardından, yeniden Silivri Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

    Balcıoğlu: Hedeflerimizi görüştük

    Personelin ardından Silivri Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yaptı.

    Alçi risk aldı, Balcıoğlu sözünü tuttu

    Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi’nin sürecinin başından siyasi risk şeklinde gelişen belediyeciliğe atılması, seçim zaferi ve Balcıoğlu’nun yol arkadaşına verdiği sözü tutması ile mutlu sona erişti.