Silivri Esnaf Odası Başkan Adayı Öpçin: Sorunları dükkânda dinleyip, çözümü birlikte üreteceğiz

Silivri Esnaf Odası Başkan Adayı Öpçin: Sorunları dükkânda dinleyip, çözümü birlikte üreteceğiz

17.12.2025 12:16:34

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Noyan Öpçin, ekip arkadaşları ile birlikte Çanta Mahallesi'nde esnafla bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi; “Esnafın yüzü gülsün diye sahadayız, çözümü birlikte üreteceğiz” mesajı verdi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Noyan Öpçin, seçim çalışmaları kapsamında Çanta Mahallesi'nde esnaf ve sanatkârları iş yerlerinde ziyaret etti. Öpçin, esnafın sorunlarını sahada dinlediklerini vurgulayarak, çözümün masa başında değil, birebir temasla üretileceğini ifade etti.
“ESNAFIMIZ İLÇEMİZİN CAN DAMARIDIR”
Çanta Mahallesi'nde alın teriyle ayakta duran iş yerlerini tek tek ziyaret eden Mehmet Noyan Öpçin, kadın esnaflardan emektar büyük esnaflara kadar her kesimin yaşadığı sorunları yerinde dinlediklerini belirtti. Esnafın yüzünün gülmesinin, Silivri'nin ekonomik ve sosyal hayatının güçlenmesi anlamına geldiğini söyleyen Öpçin, bu anlayışla yola çıktıklarını dile getirdi.
“MAKAMDA DEĞİL, DÜKKÂNDA DİNLEYECEĞİZ”
Başkan adaylığı sürecinde benimsedikleri anlayışa dikkat çeken Öpçin, sorunları makam odalarında değil, esnafın kendi dükkânında dinleyen bir yönetim modeli hedeflediklerini vurguladı. Birlik ve dayanışma içinde, değişim ve yeniliği esas alan bir oda yönetimi oluşturacaklarını belirten Öpçin, esnafın üzerindeki yükü hafifletmeye kararlı olduklarını ifade etti.
TEŞEKKÜR VE BEREKET VURGUSU
Ziyaretler sırasında gördükleri ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Mehmet Noyan Öpçin, kendilerine destek veren tüm esnaf ve sanatkârlara teşekkür ederek, “Her bir esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

 

YORUM YAP