Fikret Sivri, Silivri Kulüpleri ile buluştu

Fikret Sivri, Silivri Kulüpleri ile buluştu

29.07.2020 09:00:47

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel kurulu öncesi adaylığını açıklayan Fikret Sivri, Silivri kulüplerinin misafiri oldu.

 

Ekibiyle birlikte bir restoranda kulüp temsilcileriyle bir araya gelen Sivri projelerini paylaştı. Yaklaşık olarak 3 saat süren programın ilk bölümünde Sivri bir sunum yaparak kulüplere seslenirken ikinci bölümde de kulüplerden gelen soruları yanıtlandırarak yaklaşık olarak 1 buçuk saat kürsüde kaldı. Programın ilk konuşmacısı olarak Veysel Zıroğlu sahneye geldi.

 

ZIROĞLU: BİZİ YALNIZ BIRAKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Aynı zamanda B.Kılıçlıspor Kulüp Başkanı olan Zıroğlu böyle bir organizasyonu Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği'nin yapması gerekirken kendilerinin düzenlemek zorunda kaldığını söyledi. Zıroğlu “Bir ilçede kulüpler birliği başkanı taraf olamaz. Bugünkü toplantımıza gelmeyerek de bizi yalnız bıraktığını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

 

KARAKAŞ: BİZİM İÇİN DOĞRU BİRDİR

Zıroğlu'ndan sonra sahneye gelen Yetkin Karakaş Seymen Gençtürk'le 9 yıl önce yola yine Silivri'den birlikte çıktıklarını, şimdi de Fikret Sivri ile birlikte hareket ettiklerini söyledi. Karakaş “Bizim için doğru birdir. Biz Fikret Sivri ile birlikte kendi gerçekliğimizle, yönümüzü belirleyerek bu yola birlikte çıktık. Birlikte yönümüzü belirlememiz lazım.” Şeklinde konuştu.

 

SİVRİ: BİRLİKTE YÖNETMENİN ADIMLARINI ATACAĞIZ

Zıroğlu ve Karakaş'tan sonra sunumunu yapmak üzere sahneye çıkan başkan adayı Fikret Sivri yaklaşık olarak 1 saat boyunca kulüplere seslendi. Konuşmasında ağırlıklı olarak projelerinden bahseden Sivri “Sağlık en önemli konularımızdan bir tanesi sporcu sağlığı için gerekli çalışmaları yapacağız. Sporcu sağlığı bizim için çok önemli. Bunun için gerek sigorta şirketleri, gerekse hastaneler ile görüşmeleri gerçekleştirecek ve protokoller yapacağız. Böylelikle sporcularımızın sağlığını korumayı amaçlıyoruz. Eğitim çalışmalarımız olacak. İstanbul amatör futbol kulüplerinin başındaki teknik heyet ve sporcular için kulüpler nezdinde karar verilecek bir dizi eğitim çalışmalarımız olacak. Futbol kuralları, antrenman teknikleri, sporcu sağlığı vb. gibi konu başlığı altında uzmanları sizlerle buluşturacağız. Her ay bir ilçede toplanarak oradaki problemleri öğrenecek, gerekli çalışmaları ona göre yapacağız. Sorunlar çözümleri, yerinde dinleyerek üreteceğiz. Birlikte yönetmenin adımlarını böylelikle atmış olacağız. İstanbul takımlarının BAL ve Türkiye Şampiyonalarındaki kontenjanını arttıracağız. Birlikte ve özverili şekilde çalışarak, İstanbul takımlarına karşı yapılan bazı eksiklikleri ortadan kaldıracak, gerekli adaleti sağlayacağız. Aktarmalarda Türkiye Futbol Federasyonunun payını sıfırlayacağız. Kulüplerimizin antrenman ve çalışma ortamlarını iyileştirecek adımlar atacağız. Spor Köyü projesi başlatacağız. İstanbul'un her iki yakasında başlatmayı planladığımız ‘Spor Köyü' projemiz amatör kulüplerimize nefes aldıracak. Komisyonlar ve kurullar kuracağız. Ecrimisil komisyonu kurarak konuyla ilgili sorunları birlikte çözeceğiz. Spor Kurulu oluşturacak, hem günümüz hem de geleceğe dair çalışmaları masaya yatırma fırsatı bulacağız. Antrenörler, sporcular ve akademisyenlerden oluşacak bir kurul kuracak ve bağımsız çalışacak bu kurulun araştırma ve önerilerini dikkate alıp karara bağlayacağız” ifadesini kullandı.

 

YORUM YAP