EĞİTİM

Diğer

    Kasım Ayı Kitap Kurdu öğrencileri ödüllendirildi

    Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdürlüğü, Kasım Ayı Kitap Kurdu öğrencilerini ödüllendirdi.

    Özel öğrenciler sanatsal çalışmalarını sergiledi

    Çağrıbey Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde sanatsal çalışmalarını sergiledi.

    “En büyük engel sevgisizliktir”

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ortak bir etkinlik sunan Mektebim Koleji ve Aygüneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, “En büyük engel sevgisizliktir” mesajını verdi.

    Uygulamalarla öğrenmeye devam ediyorlar

    Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinin yapıldığı işletmede uygulama yapma imkanı buldu.

    Bakım cihazlarını uygulama fırsatı buldular

    Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencileri, ziyaret ettikleri Güzellik Salonu’nda cilt ve vücut bakım cihazlarını uygulama fırsatı buldu.

    TÜRAM öğrencileri Roma’da

    Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Roma’yı görme fırsatı buldu.

    “Farklılık eksiklik değildir”

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü programında başarılı gösterileriyle sahne alan Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri, “Farklılık eksiklik değildir” mesajını verdi.

    Sağlık Bakanlığına sözleşmeli personel

    KPSS-2022/11: Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınmakta.

    Okul Başarısında Ailenin Rolü anlatıldı

    Gazi İlkokulu, velilerine yönelik “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer düzenledi.